<strong>TETT SAMARBEID:</strong> Jan Thomas og Christopher Mørch Husby møttes i 2007 og giftet seg året etter. For to år siden ble det brudd, men de har fortsatt å jobbe sammen. Foto: Se og Hør
TETT SAMARBEID: Jan Thomas og Christopher Mørch Husby møttes i 2007 og giftet seg året etter. For to år siden ble det brudd, men de har fortsatt å jobbe sammen. Foto: Se og Hør Vis mer

Jan Thomas:

- Vi er mer sammensveiset enn noensinne

Jan Thomas og Christopher starter nytt prosjekt sammen etter bruddet.

Publisert

(Seoghør.no): I mars 2015 kom sjokknyheten om at kjendisstylisten Jan Thomas (50) og ektemannen Christopher Mørch Husby (28) skulle skilles etter syv års ekteskap.

- Det ble rett og slett altfor mye fokus på jobb, og altfor lite tid til å pleie kjærligheten, uttalte Jan Thomas til Se og Hør den gang.

Mange lurte på hvordan samarbeidet ville gå etter bruddet. Paret delte nemlig ikke bare hjem og hund, de var også forretningspartnere og felles eiere av frisørsalongen Jan Thomas Studio, produktserien ved samme navn og en rekke andre prosjekter.

<strong>KOLLEGER:</strong> Christopher Mørch Husby og Jan Thomas tar forretningene videre til et nytt nivå, når de nå åpner ny salong - ti minutter unna anerkjente Jan Thomas Studio. Foto: Se og Hør
KOLLEGER: Christopher Mørch Husby og Jan Thomas tar forretningene videre til et nytt nivå, når de nå åpner ny salong - ti minutter unna anerkjente Jan Thomas Studio. Foto: Se og Hør Vis mer

Samkjørt

2,5 år senere er fasiten klar:

- I dag er vi er sammensveiset enn noensinne. Vi er et samkjørt businesspar, som tar alle beslutninger sammen, sier til Jan Thomas Seoghør.no.

- Folk må huske at det var interessen for skjønnhet og mote som brakte oss sammen. Christopher brenner for faget, det vi jobber sammen med hver dag. Det var det som var limet i ekteskapet: Den enorme appetitten for å utvikle og skape noe nytt.

Nå er eksparet klare for å starte et nytt, felles prosjekt sammen. Senere i høst åpner de frisørsalong nummer to, på Frogner i Oslo.

<strong>EGET STUDIO:</strong> Salongen i Parkveien åpnet dørene i 2008. Nå er det snart klar for Jan Thomas Studio nummer to, på Frogner i Oslo. Foto: Se og Hør
EGET STUDIO: Salongen i Parkveien åpnet dørene i 2008. Nå er det snart klar for Jan Thomas Studio nummer to, på Frogner i Oslo. Foto: Se og Hør Vis mer

Utvider bedriften

- Den nye salongen ligger i Behrens' gate, bare 10 minutters gange fra Jan Thomas Studio i Parkveien. Christopher og jeg kan ikke fysisk være på begge steder samtidig, men vi har et fantastisk maskineri rundt oss i form av ansatte og kollegaer. Vi skal sørge for at begge salongene blir drevet med like mye omsorg, kjærlighet og profesjonalitet, lover Se og Hørs motepoliti.

Det vakte stor oppmerksomhet da Jan Thomas åpnet sin første salong for snart 10 år siden.

I TV-serien «Fra Hollywood til Parkveien» kunne man følge prosessen fram til åpningsdagen. I dokusåpen fikk man også følge virvelvind-romansen med Christopher. Den 22 år yngre studenten begynte som Jan Thomas personlige assistent og endte som ektemann og forretningspartner.

<strong>FELLES INTERESSE:</strong> Jan Thomas og Christopher er begge stylister og tilbringer mye tid på Jan Thomas Studio. Her jobber de sammen med stylingen av årets best kledde kvinne i 2014, Kathrine Sørland.
FELLES INTERESSE: Jan Thomas og Christopher er begge stylister og tilbringer mye tid på Jan Thomas Studio. Her jobber de sammen med stylingen av årets best kledde kvinne i 2014, Kathrine Sørland. Vis mer

Selv om ekteskapet i dag er over, er de fortsatt hverandres nærmeste samarbeidspartnere. Christopher driver Jan Thomas Studio og er også ansvarlig for åpningen av den nye salongen.

- Dette er noe vi har jobbet med par-tre år. VI har lyst til å utvide, vi har hatt lyst til å være et sted til. Nå gikk ting plutselig fort, siden vi kom over et fantastisk lokale. Jeg kjenner at nervene står i høyspenn, for det er masse som skal gjøres. Man begynner å tenke veldig, innrømmer Christopher - som likevel er overbevist om at alt vil være klart til åpningen.

<strong>JOBBER PÅ:</strong> Det tidligere ekteparet jobber tett sammen i salongen. Nå åpner de enda en filial. Foto: Se og Hør
JOBBER PÅ: Det tidligere ekteparet jobber tett sammen i salongen. Nå åpner de enda en filial. Foto: Se og Hør Vis mer

- Beinhardt

Nå er de på jakt etter dyktige ansatte, som kan fylle salongen på Frogner. Jan Thomas oppfører alle stylister som tror de har det som trengs, til å sende inn en søknad.

Men det er ikke bare glitter og glamour, selv om de jobber i skjønnhetsbransjen.

- Det er gøy å jobbe beinhardt, når du gjør det for ditt eget selskap. Alt som skjer, både negativt og positivt, er et resultat av innsatsen. Det krever en voldsom innsats og en voldsom disiplin. Christopher er på jobb fra klokken 7 til han legger seg hver eneste dag. Og det er det som kreves. Det er ikke som vi farter rundt på rød løper hver dag, forsikrer kjendisstylisten.

LES OGSÅ: - Hun var redd for at jeg skulle ende opp ensom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer