NORMALE?: Victoria hevder at familien Beckham lever et helt normalt familieliv. Foto: All Over Press
NORMALE?: Victoria hevder at familien Beckham lever et helt normalt familieliv. Foto: All Over PressVis mer

- Vi er mer normale enn folk tror

Victoria Beckham dropper nattklubbene og de fancy restaurantene for et rolig familieliv.

SEOGHØR.NO: Som popstjerne og kone til en av verdens mest berømte fotballspillere er Victoria Beckham (39) vant til et liv i sus og dus.

Men nattklubber og besøk på flotte restauranter er ikke lenger like aktuellt for firebarnsmoren, som nå heller velger mer uglamorøse kveldsaktiviteter.

- Ærlig talt. Når barna har gått og lagt seg så blir jeg værende hjemme, slenger på en ansiktsmaske og napper øyenbrynene mine. Det er alt jeg orker da, forteller den tidligere Spice Girls-stjernen til Vogue, i et intervju publisert hos Daily Mail.

Victoria Beckham er mamma til de tre guttene Brooklyn (14), Romeo (10), Cruz (8) og den to år gamle datteren Harper. Men familielivet hjemme hos «The Beckhams» skal i følge Victoria ikke være noe annerledes enn hos en vanlig familie.

- Vi er mer normale enn hva folk tror, sier Victoria til magasinet.

Hele familien har de siste årene fulgt etter ektemannen rundt i verden. Victoria forteller at familien er utrolig stolte av hva ektemannen David Beckham (38) har oppnådd.

- Vi er veldig stolte av David. Han er en inspirasjon for meg og for barna. Nå ser vi frem mot å få tilbringe mer tid sammen som en familie.

Victoria og David har vært gift siden 1999.

LES OGSÅ:   Hva har skjedd med Victoria Beckham?