- Vi er mer forelsket enn for 30 år siden

Olav Thon og kjæresten Sissel Berdal Haga sørger for å holde kjærligheten ved like.

STØDIG PAR: Olav Thon og Sissel Berdal Haga har vært sammen i snart 30 år. De to jobber sammen, i tillegg til å tilbringe mesteparten av fritiden sin i hverandres selskap. Her er de to på premieren på musikalen «Chicago» på Oslo Nye. Foto: Tor Lindseth
STØDIG PAR: Olav Thon og Sissel Berdal Haga har vært sammen i snart 30 år. De to jobber sammen, i tillegg til å tilbringe mesteparten av fritiden sin i hverandres selskap. Her er de to på premieren på musikalen «Chicago» på Oslo Nye. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: At kjærlighet og karriere kan kombineres med det største hell, er hotell- og eiendomskonge Olav Thon (92) og Sissel Berdal Haga (75) et levende eksempel på.

De to har vært et par i drøye 30 år, og etter at Sissel pensjonerte seg som dommer i Oslo tingrett som 70-åring, har hun vært designansvarlig i Olav Thon Gruppen.

Det å være både kjærester og kolleger fungerer utmerket, sier paret til Her og Nå.

- Vi er like forelsket nå som da vi møtte hverandre for snart 30 år siden. Nei, forresten: Vi er enda mer forelsket nå! understreker Sissel overfor ukebladet.

Saken fortsetter under bildet.

Den fargerike 75-åringen, som også er kvinnen bak Olav Thons velkjente røde lue, legger til at forretningsmannen er kravstor - men samtidig har en myk side:

- Olav er utrolig omsorgsfull, alltid engasjert, sier Sissel rosende til Her og Nå.

Mens den imponerende spreke 92-åringen på sin side legger til at han er blitt «mer medgjørlig» med årene.

Er sammen om alt

I et intervju med Se og Hør i 2013 fortalte Olav Thon om hvordan den fargerike hekleluen ble varemerket hans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer