- Vi er mer forelsket enn for 30 år siden

Olav Thon og kjæresten Sissel Berdal Haga sørger for å holde kjærligheten ved like.

STØDIG PAR: Olav Thon og Sissel Berdal Haga har vært sammen i snart 30 år. De to jobber sammen, i tillegg til å tilbringe mesteparten av fritiden sin i hverandres selskap. Her er de to på premieren på musikalen «Chicago» på Oslo Nye. Foto: Tor Lindseth
STØDIG PAR: Olav Thon og Sissel Berdal Haga har vært sammen i snart 30 år. De to jobber sammen, i tillegg til å tilbringe mesteparten av fritiden sin i hverandres selskap. Her er de to på premieren på musikalen «Chicago» på Oslo Nye. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: At kjærlighet og karriere kan kombineres med det største hell, er hotell- og eiendomskonge Olav Thon (92) og Sissel Berdal Haga (75) et levende eksempel på.

De to har vært et par i drøye 30 år, og etter at Sissel pensjonerte seg som dommer i Oslo tingrett som 70-åring, har hun vært designansvarlig i Olav Thon Gruppen.

Det å være både kjærester og kolleger fungerer utmerket, sier paret til Her og Nå.

- Vi er like forelsket nå som da vi møtte hverandre for snart 30 år siden. Nei, forresten: Vi er enda mer forelsket nå! understreker Sissel overfor ukebladet.

Saken fortsetter under bildet.

PROFILERT DOMMER: Sissel Berdal Haga jobbet som tingrettsdommer inntil hun var 70 år gammel. Her er hun fotografert i Oslo Tingrett i 2007, før fengslingsmøtet i forbindelse med drapet på Mohamed Ahssain.  Foto: NTB scanpix
PROFILERT DOMMER: Sissel Berdal Haga jobbet som tingrettsdommer inntil hun var 70 år gammel. Her er hun fotografert i Oslo Tingrett i 2007, før fengslingsmøtet i forbindelse med drapet på Mohamed Ahssain. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den fargerike 75-åringen, som også er kvinnen bak Olav Thons velkjente røde lue, legger til at forretningsmannen er kravstor - men samtidig har en myk side:

- Olav er utrolig omsorgsfull, alltid engasjert, sier Sissel rosende til Her og Nå.

Mens den imponerende spreke 92-åringen på sin side legger til at han er blitt «mer medgjørlig» med årene.

Er sammen om alt

I et intervju med Se og Hør i 2013 fortalte Olav Thon om hvordan den fargerike hekleluen ble varemerket hans.

Først heklet Sissel en anonym, grå lue til ham, slik han ønsket. Da det diskrete hodeplagget ble gjenglemt på vei til Gardermoen, må kjæresten ta heklenålen fatt igjen så fort som mulig. Men det eneste garnet Sissel hadde for hånden var tiltenkt henne selv:

- Det var en ordentlig damefarge. Men hun fikk den ferdig noe faderlig fort, jeg tok den på, og den var jo egentlig ganske iøynefallende for en forretningsmann. Så – ja, jeg begynte å like den! røpet Olav Thon overfor Se og Hør i 2013.

Saken fortsetter under bildet.

SPREK DUO: Olav Thon og samboer Sissel Berdal Haga holder seg i form sammen med turer i skog og mark. Her er de to under avdukingen av Oslos geografiske midtpunkt ved Nedre Blanksjø høsten 2014.  Foto: NTB scanpix
SPREK DUO: Olav Thon og samboer Sissel Berdal Haga holder seg i form sammen med turer i skog og mark. Her er de to under avdukingen av Oslos geografiske midtpunkt ved Nedre Blanksjø høsten 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

Imidlertid er det langt ifra bare hekleluen som holder kjærligheten varm mellom Olav og Sissel. I et intervju med VG Helg våren 2013, lettet hun på sløret om hvordan de holder på forelskelsen.

- Det som karakteriserer vårt forhold er at vi alltid er sammen. Om alt. Vi er sammen i fritiden, i arbeidet, i alt vi gjør. Han går ikke en tur uten meg, reiser ingen steder uten meg, går ikke i et selskap uten meg, sa Sissel Berdal Haga til VG den gang.

LES OGSÅ: TV-stjernen (73) viste frem sin nye kjæreste (41)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer