UTVIDET FAMILIEN: Johan Remen Evensen og hans kone Marita stortrives med sitt nye liv som tobarnsforeldre. Foto: Anders Martinsen
UTVIDET FAMILIEN: Johan Remen Evensen og hans kone Marita stortrives med sitt nye liv som tobarnsforeldre. Foto: Anders MartinsenVis mer

- Vi er mer avslappet nå som den andre er født

Den tidligere hoppstjernen Johan Remen Evensen stortrives i rollen som nybakt tobarnsfar.

SEOGHØR.NO: Før jul kunne den tidligere hoppstjernen og NRK-kommentatoren Johan Remen Evensen (30) glede seg over å bli far for andre gang, da sønnen Filip kom til verden.

I et intervju med Her og Nå sier Johan at han og kona Marita (29), tenkte seg lenge om før de fant fram til navnet.

- Det var vanskelig å finne et fint kort og enkelt navn som ikke allerede var tatt blant venner og familie, sier Marita til bladet.

Ekteparet - som har datteren Leah (5) fra før - legger ikke skjul på at det er enklere å forholde seg til baby nummer to.

- Vi er nok mer avlsappet nå som den andre er født enn vi var med Leah. Det er litt greiere å gå fra ham og la andre holde ham, sier Marita til Her og Nå.

I tillegg til å jobbe som kommentator for NRK Sporten, har Johan selv også vært med som deltager i flere TV-programmer.

Den tidligere toppidrettsutøveren har blant annet vært med i NRK-programmet «Mesternes mester» og «71 grader nord» på TVNorge.

2. PLASS: Johan Remen Evensen har kommet på andreplass både i «Mesternes mester» og «71 grader nord». I sistnevnte program tapte han mot Christer Basma (t.h.) i finalen. Foto: Geir Egil Skog , Se og Hør
2. PLASS: Johan Remen Evensen har kommet på andreplass både i «Mesternes mester» og «71 grader nord». I sistnevnte program tapte han mot Christer Basma (t.h.) i finalen. Foto: Geir Egil Skog , Se og Hør Vis mer

I begge seriene tapte han finalene mot henholdsvis Marco Elsafadi og Christer Basma.

- Det er aldri gøy å bli slått, men å bli slått av en så fin fyr går det greit. Christer har vært den sterkeste, og derigjen også kanskje den tøffeste. Han er en soleklar vinner, sa Johan til Seoghør.no etter «71 grader nord»-finalen i 2013.

LES OGSÅ: - Det gikk ut over familien