Shailene Woodley og Aaron Rodgers:

- Vi er ment for hverandre

Hollywood-stjernen tror kjærlighetsforholdet var skjebnebestemt.

VIRVELVIND ROMANSE: Aaron Rodgers og Shailene Woodley er svært forelsket. Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP/Vianney Le Caer/Invision/NTB
VIRVELVIND ROMANSE: Aaron Rodgers og Shailene Woodley er svært forelsket. Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP/Vianney Le Caer/Invision/NTB Vis mer
Publisert

Det har gått fort i svingene for stjerneparet Shailene Woodley (29) og Aaron Rodgers (37). Det er fremdeles ukjent når duoen faktisk ble sammen, men frem til juli i fjor var NLF-stjernen kjæreste med racerbil-kjøreren Danica Patrick (39), så forholdet er i alle fall ferskere enn ett år.

Likevel har Woodley og Rodgers allerede rukket å forlove seg og planlegger altså å tilbringe fremtiden sammen.

Det var i begynnelsen av februar at 37-åringen avslørte at han hadde fridd og fått ja, men den gang nektet han å fortelle hvem hans utkårede var.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Først to uker senere stod filmstjerne Shailene Woodley, kjent fra blant annet «Big Little Lies», frem og sa at det var henne.

- Ja, vi er forlovet. Men for oss er dette gammelt nytt, så det er ganske morsomt. Alle andre freaker ut akkurat nå, og vi bare: «Ja, vi har vært forlovet en god stund», fortalte hun den gang, ifølge The Independent.

«Med hodene først»

I et nytt intervju med Shape avslører Woodley at hun mener romansen med sin kommende ektemann var skjebnebestemt.

- Jeg har det perspektivet at jeg ville ha møtt Aaron en eller annen gang uansett i livet, for det føles ut som at vi er ment for hverandre, deler hun, ifølge People.

29-åringen takker også corona-situasjonen for at hun og Rodgers ble fort kjent.

- Å starte et forhold hvor man flytter sammen med en gang fordi det er en pandemi, og derfor ikke bare kan sette seg på et fly for å treffes i helgene, lærte oss mye om hverandre veldig raskt, forklarer hun og legger til:

- Vi hoppet i det med hodene først og fikk unna noen av de vanskelige tingene veldig tidlig.

Siden den gang har de altså tatt forholdet videre og utenfor karantenelivet. Turtelduene har blant annet dukket opp sammen i Disney World, på en Kentucky Derby-fest og nå sist i mai på en eksotisk reise til Hawaii.

Her ferierte de sammen med Wooleys skuespillerkollega Miles Teller (34) og hans kone Keleigh Sperry (28).

Sistnevnte har også dokumentert oppholdet med flere bilder og videosnutter på sosiale medier.

Gleder seg til å bli far

I mars lettet idrettsstjernen på sløret om hvordan hverdagen som nyforlovet var og hva slags planer han har for fremtiden.

- Jeg forlovet meg nylig, så jeg har kost meg med den delen av livet. Det er åpenbart det beste som skjedde meg i fjor, innrømmet Rodgers i en livesending på Instagram, ifølge People.

Videre fortalte atleten at han gleder seg til å starte en familie med sin kommende frue.

- Den neste store utfordringen er å bli far, røpet han.

Deretter la 37-åringen til at han er i en alder hvor mange av hans nærmeste venner allerede har blitt fedre, og at farsrollen er noe han selv også har gått og tenkt på.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

- Det kommer kanskje ikke til å skje i den aller nærmeste fremtid, men det er definitivt noe jeg gleder meg til. Det kommer til å bli en skikkelig gøy utfordring, la han til.

Spesielt ser han frem mot å rette fokuset bort fra seg selv.

- Det skal bli fint å ta vare på et annet liv. Jeg tror det kommer til å bli utrolig gøy. Jeg har drømt om hvordan det vil bli og jeg er veldig spent på det kapittelet når enn det kommer.

LES OGSÅ: Kim hyller Kanye etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer