Michael Andreassen:

- Vi er litt usikre

Michael Andreassen røper leilighetskjøp og letter på sløret om bryllupsplanene.

FORLOVET: Eva Sivertsen og Michael Andreassen forlovet seg i november i fjor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør

FORLOVET: Eva Sivertsen og Michael Andreassen forlovet seg i november i fjor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Radioprofil Michael Andreassen (49) har, i tillegg til å være programleder i P4, underholdt det norske folk i realitykonsepter som «Camp Kulinaris» og «Skal vi danse».

Fredag var han en av mange kjente fjes som strømmet til Colosseum i Oslo for å få med seg festpremieren på «Drillo»-filmen «Alt for Norge».

Se og Hør var til stede og benyttet sjansen til å ta en prat med den muntre radioprofilen om blant annet det kommende bryllupet.

SYKEHUSET: Michael Andreassen var blant deltakerne i «4-stjernes middag», og der fortalte han om den gangen han ble innlagt på sykehuset etter botox injeksjoner. Video: Discovery+ Vis mer

Planlegger bryllup

Det var i slutten av november i fjor det ble kjent at Andreassen og kjæresten Eva Sivertsen hadde tatt forholdet ett steg videre og forlovet seg.

- Vi har det veldig fint, og gleder oss til å være sammen resten av livet, sa han til Se og Hør den gang.

STRÅLTE: Michael Andreassen strålte på den røde løperen i forbindelse med premieren på filmen «Alt for Norge». Foto: Sofie Losen / Se og Hør
STRÅLTE: Michael Andreassen strålte på den røde løperen i forbindelse med premieren på filmen «Alt for Norge». Foto: Sofie Losen / Se og Hør Vis mer

Nå er det snart fem måneder siden, og paret har allerede rukket å gjøre seg opp noen tanker om den store dagen.

- Måned og år har vi planlagt, det blir neste sommer så vi har et drøyt år på oss, avslører 49-åringen.

ØKONOMI: Michael Andreassen var med i en episode av «I lomma på Silje» og der fortalte han blant annet om hvordan økonomien var da han drakk. Vis mer

Detaljer utover det har de imidlertid ikke fastsatt ennå. Ved spørsmål om bryllypet vil foregå innenfor eller utenfor landegrensene, røper Andreassen at et utenlandsbryllup virker fristende.

- Vi er faktisk litt usikre. Vi har en kirke som vi har lyst til å gifte oss i, som vi heldigvis er enige om. Utover det så vet vi også hvilket selskap vi har lyst på, men jeg kjenner at jeg faktisk er litt fristet av et utenlandsbryllup - så jeg vet ikke helt. Kanskje, svarer han kryptisk.

TIRAMISU: Radio-profil og «Camp Kulinaris»-deltaker Michael Andreassen er tørrlagt alkoholiker. Det tenkte ikke Erlend Elias på da han lagde dessert. Video: Viafree/Rød Løper Vis mer

Det han imidlertid vet er hvilken del av bryllupet han ser aller mest frem til.

- For meg blir det å se henne komme i brudekjolen. Det er det øyeblikket jeg gleder meg mest til.

Flytteplaner

Radioprofilen legger ikke skjul på at livet smiler om dagen.

- Det er så deilig når folk spør hvordan jeg har det, og jeg kan si «bra» og mene det på ordentlig. Alt er bra, jeg har ingenting å klage på, stråler han.

I tillegg til å være nyforlovet kan han også røpe at han skal flytte.

- Jeg har kjøpt leilighet! Den ligger midt i byen, på Aleksander Kiellands plass, forklarer Andreassen, og legger videre til:

- Jeg trives veldig godt med å bo i sentrum.

LES OGSÅ: «Farmen»-profil røper kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer