«Jakten på kjærligheten»:

- Vi er litt betatt av hverandre

Romantikken blomstrer mellom «Jakten»-deltakerne.

KYSSER: Det blir søt musikk mellom Jakten-bonden Sebastian Muth Johansen (28) og en av frierne mandag. Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Jakten»-bonden Sebastian Muth Johansen (28) fra Lofoten er for tiden aktuell i det populære datingprogrammet «Jakten på Kjærligheten».

Ved flere anledninger har melkebonden klart å sjarmere frierne sine i senk, noe som tyder på at han har blitt svært populær.

Det har derimot ikke bare vært gode stunder. Hittil i konkurransen har Muth Johansen også stått overfor noen tøffe valg, hvor flere av frierne allerede har blitt dumpet og sendt hjem fra gården.

Sesongens første

Det er fremdeles flere av deltakerne som ennå ikke har turt å ta det neste steget, og heller valgt og holde mer tilbake.

Mandag kveld overrasker imidlertid en av bøndene, som velger å by på litt etterlengtet bonderomantikk.

I episoden sitter Muth Johansen og Ragne Grønning Almberg tett inntil hverandre mens de holder hender. Sistnevnte starter samtalen:

- Det ligger alltid litt i bakhodet at du plutselig kan avvise hvis man prøver seg. Det er litt skummelt, så jeg håper du skjønner det? spør Almberg.

- Ja selvfølgelig, tør du å gi litt faen da? svarer en spent Muth Johansen, som får et klart og tydelig svar på at «ja, det tør hun».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.