«Jakten på kjærligheten»:

- Vi er litt betatt av hverandre

Romantikken blomstrer mellom «Jakten»-deltakerne.

KYSSER: Det blir søt musikk mellom Jakten-bonden Sebastian Muth Johansen (28) og en av frierne mandag. Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Jakten»-bonden Sebastian Muth Johansen (28) fra Lofoten er for tiden aktuell i det populære datingprogrammet «Jakten på Kjærligheten».

Ved flere anledninger har melkebonden klart å sjarmere frierne sine i senk, noe som tyder på at han har blitt svært populær.

Det har derimot ikke bare vært gode stunder. Hittil i konkurransen har Muth Johansen også stått overfor noen tøffe valg, hvor flere av frierne allerede har blitt dumpet og sendt hjem fra gården.

TÅRER: Hestebonden Ole-Johan Dyste brøt sammen etter at frierne Anne og Hilde trakk seg fra programmet i en episode av «Jakten på kjærligheten». Foto: TV2 Vis mer

Sesongens første

Det er fremdeles flere av deltakerne som ennå ikke har turt å ta det neste steget, og heller valgt og holde mer tilbake.

Mandag kveld overrasker imidlertid en av bøndene, som velger å by på litt etterlengtet bonderomantikk.

FØRSTE KYSS: Ragne og Sebastian sto for sesongens aller første kyss. Foto: Espen Solli / TV 2
FØRSTE KYSS: Ragne og Sebastian sto for sesongens aller første kyss. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

I episoden sitter Muth Johansen og Ragne Grønning Almberg tett inntil hverandre mens de holder hender. Sistnevnte starter samtalen:

- Det ligger alltid litt i bakhodet at du plutselig kan avvise hvis man prøver seg. Det er litt skummelt, så jeg håper du skjønner det? spør Almberg.

KLINTE TIL: Samtalen mellom Sebastian og Ragne endte med et aldri så lite kyss. Foto: TV 2
KLINTE TIL: Samtalen mellom Sebastian og Ragne endte med et aldri så lite kyss. Foto: TV 2 Vis mer

- Ja selvfølgelig, tør du å gi litt faen da? svarer en spent Muth Johansen, som får et klart og tydelig svar på at «ja, det tør hun».

Samtalen resulterer i at det blir sesongens aller første kyss.

  • Se video øverst i saken!
POPULÆR: Aldri før har så mange friere sendt inn brev til en «Jakten på kjærligheten»-bonde, som til 29 år gamle Inger Lund. Video: TV 2 Vis mer

- Ikke nervøs

Til Se og Hør avslører Muth Johansen at han ikke var nervøs i forkant av kysset, og at han bare er glad for at det skjedde.

- Slik jeg husker det var det iallfall jeg som tok initiativet til kysset, bare for å være artig. Så gikk frøkna også med på det, sier han, og legger til:

- Det er ikke så mye å tenke over, men heller bare å gå for det du tror er rett. Enten så feiler du eller så lykkes du. Det verste som kunne skje var at jeg ble avvist, men det var jeg ikke redd for.

Selv om 28-åringen ikke uttrykte noen form for nervøsitet, innrømmer Almberg at hun kjente på nervene under filmingen av kysset.

ALLE SKAL FÅ: «Mer Paradise Hotel enn Jakten på kjærligheten», mente en av deltakerne i TV 2-serien «Kjærlighet til alle». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Jeg var nervøs ja. Det blir fort sånn når man kjenner på hva som er på vei til å skje. Også tenkte jeg jo hele tiden på om det samme skjer med de andre jentene. Men i det øyeblikket var fokuset mitt bare på hva som skulle skje med oss fremover, forteller hun overfor Se og Hør.

De begge innrømmer imidlertid at kysset var et ønske fra produksjonen i utgangspunktet, hvor de fikk innspill om at de kunne utfordre hverandre på hvem som turte å ta det neste steget.

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, forteller til Se og Hør at det aldri var kanalens intensjon å oppfordre noen til fysisk kontakt.

- Allerede fra tidlig i castingprosessen prater vi med deltakerne om hvor viktig den fysiske delen er når man skal finne seg en kjæreste. Men det har aldri vært i vår intensjon å oppfordre noen til å kysse, og vi beklager hvis de har oppfattet det slik, sier Dahl.

FRITTALENDE: «Jakten»-bonden Sebastian Muth Johansen var frittalende da han var på speed date. Video: TV 2 Vis mer

Betatt

Det var ingen som visste hvem som sto bak sesongens første kyss, men begge parter beskriver kysset som en fin opplevelse.

På spørsmål om de er betatt av hverandre nøler de ikke med å svare:

- Det kan absolutt stemme at vi er litt betatt av hverandre ja.

Det var riktignok en ny og rar opplevelse for «Jakten»-deltakerne.

- Etter hvert gikk det opp for meg at fem andre sto og filmet det i stuen min. Jeg ble plutselig selvbevisst, så det var litt rart, men veldig hyggelig, innrømmer Muth Johansen.

- I hovedsak var det rart å ha så mange kameraer rundt, så det gjorde at jeg ble litt ekstra nervøs, følger Almberg opp med.

LES OGSÅ: Gladnyhet for «Jakten»-paret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer