«Luksusfellen Sverige»-profil Patrick Grimlund:

- Vi er knust

Den svenske TV-profilen omkom i en bilulykke søndag. Slik blir han husket av venner og familie.

MISTET LIVET: Den svenske TV-profilen Patrick Grimlund var kjent for mange fra den svenske utgaven av «Luksusfellen». Foto: Skjermdump Instagram.
MISTET LIVET: Den svenske TV-profilen Patrick Grimlund var kjent for mange fra den svenske utgaven av «Luksusfellen». Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske programlederen og TV-personligheten Patrick Grimlund (50), kjent fra «Luksusfellen Sverige», omkom i en bilulykke utenfor Mariefred i Sverige i helgen, skriver den svenske avisen Expressen.

Tirsdag morgen bekreftet kona Sara Grimlund dødsfallet.

«Min elskede mann, verdens beste pappa til dine fire fantastiske barn, min livskamerat, store kjærlighet, beste venn, mennesket jeg delte alt med - vi kan ikke forstå at du ikke finnes blant oss lengre», skrev hun til en bildekarusell på Instagram.

TØFF TID: Influenser Sara Emilie Tandbergs liv ble snudd på hodet, da sønnen hennes fikk diagnosen diabetes type 1. Nå forteller hun om den tøffe livsendringen. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch / TV 2 Play Vis mer

Også hans nære venn gjennom flere år og tidligere trommeslager i The Poodles, Christian «Kicken» Lundqvist, minnes Grimlund.

- Jeg har ikke tatt det inn. Det er mørkt. Totalt mørke. Jeg kan ikke forstå at han ikke er her lengre. Den dagen hjernen min kan forstå at dette har skjedd, vil jeg huske han som en veldig glad og sprudlende person og en fantastisk familiemann som gjorde alt for barna sine.

- TUNGT: Influenser Ellen Aabol forteller hvordan hun har hatt det etter farens bortgang. Video: Luna Lea / Rød Løper Vis mer

Grimlund og Lundqvist ble nære venner for rundt elleve år siden, skriver den svenske avisen videre. Selv om det ikke alltid var like lett å få tid til å møtes sier kompisen at Grimlund alltid var flink til å ta kontakt.

Videre vil han huske sin nære venn som morsom og sprudlende

- Jeg kan bare si at han var en jævla hyggelig og omsorgsfull venn, men det mest tragiske er at fire fantastiske barn mistet en fantastisk far.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

Grimlund var på vei hjem fra en veldedighetshockeykamp da ulykken skjedde. Han hadde deltatt på kjendislaget «Team Samuelsson» i en kamp der inntektene gikk til Börje Salmings stiftelse og forskning på sykdommen ALS.

- Vi er knust, det er alt jeg har å si, sier TV 4-profil Suzanne Sjögren, som var en nær venn av Grimlund og familien, til Expressen.

Grimlund etterlater seg fire barn og kona.

BISETTES: Skuespiller Frøydis Armand, som døde 11. oktober, bisettes torsdag formiddag fra Vestre gravlund Nye Kapell. Reporter: Elise Violeta Ness Aksnes. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

«Jeg vet ikke hvordan jeg skal trøste barna, hvordan jeg skal finne noe solid å holde rundt, hvordan timene og dagene skal gå, hvordan livet skal kunne gå videre. Sorgen er bunnløs. Jeg vil bare at dette marerittet skal ta slutt», skriver kona videre på Instagram.

Saken etterforskes og kjøretøyene vil bli undersøkt av politiets kriminalteknikere.

- Trafikkulykken var en kraftig kollisjon mellom en personbil og en lastebil. Tre personer ble berørt, skriver svensk politi på sine nettsider.

LES OGSÅ: Ny tragedie rammer Monaco

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer