Kylie Jenner:

- Vi er knust og helt ødelagt

Kylie Jenner bryter tausheten etter tragedien.

ÅPNER OPP: Travis Scott uttaler seg etter hendelsene på Astroworld. Video: Instagram / @travisscott Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kylie Jenner (24) har kommentert det tragiske utfallet på konserten til kjæresten Travis Scott (29) i Texas fredag kveld, der minst åtte mennesker mistet livet.

«Travis og jeg er ødelagt og knust. Mine tanker og bønner går til dem som mistet livet, ble skadet eller berørt», skriver Jenner i et innlegg på Instagram.

Hun sier tankene også går til kjæresten, Travis, «fordi han bryr seg mye om sine fans, samt Houston-samfunnet».

«Jeg vil understreke at vi ikke var klar over dødsfallene før etter at nyhetene ble kjent etter showet, og at vi aldri i verden ville ha fortsatt filmingen eller opptredenen».

«Jeg sender mine dypeste kondolanser til alle familiene i denne vanskelige tida, og vil be for alle som er berørt», avslutter hun innlegget.

HJELP: Under konserten til Travis Scott på AstroWorld prøver artisten å få sikkerhetsvaktene til å bistå noen tilskuere. Åtte personer døde under konserten. Vis mer

Støtter politiet

Travis Scott uttalte seg for første gang lørdag kveld.

«Jeg er helt knust etter det som skjedde i går kveld. Mine bønner går ut til familiene og alle de som er berørt av det som skjedde på Astroworld Festival», skrev han på Twitter.

I SORG: Både Travis Scott og Kylie Jenner er knust etter tragedien som fant sted fredag kveld. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
I SORG: Både Travis Scott og Kylie Jenner er knust etter tragedien som fant sted fredag kveld. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Han skrev også at politiet i Houston har hans fulle støtte når de skal undersøke hva som skjedde.

«Jeg er dedikert i å samarbeide med samfunnet i Houston for å hele og støtte familiene som er berørt. Takk til politiet i Houston, brannvesenet og NRG Park for deres raske responstid og støtte. Elsker dere alle».

Etterforskes

50.000 mennesker var til stede under festivalen Astroworld i Texas da rapperen Travis Scott gikk på scenen fredag kveld lokal tid.

Folk stormet fram rundt scenen og åtte personer mistet livet i panikken og kaoset som oppstod. Flere hundre har fått legebehandling, og lørdag kveld var fortsatt 13 personer innlagt på sykehus, melder AP.

- Dette er en en tragedie på så mange nivåer, sier ordfører i Houston, Sylvester Turner, på en pressekonferanse.

Politiet etterforsker nå hendelsen og hva som gikk galt. Blant annet har de en mistanke om at noen injiserte folk med narkotiske stoffer før hendelsen.

LES OGSÅ: Ivanas eksmann er død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer