BLIDE: Det var mange glade fjes etter de gode resultatene i Nordisk Mesterskap. På bildet Elin Leintrø, Kjetil Gjøen, Lars Gjølme og Arnhild Jenssen Nygård. Foto: Jo Inge Norum
BLIDE: Det var mange glade fjes etter de gode resultatene i Nordisk Mesterskap. På bildet Elin Leintrø, Kjetil Gjøen, Lars Gjølme og Arnhild Jenssen Nygård. Foto: Jo Inge NorumVis mer

- Vi er klare for å erobre verden

Knusende revansje for "motorsykkeldanserne" etter å at de ble sendt hjem av dommerne i "Norske Talenter"...

SEHER.NO: Lars og Arnhild gikk ikke videre til semifinalen i "Norske Talenter" - til tross for at de fikk skryt av dommerne. Heller ikke i "So You Think You Can Dance – Scandinavia" på TVNorge hadde de to lykken med seg.

Men nå kan danserne peke nese til dommerne - både i TV 2 og på TVNorge - etter å ha sikret seg bronse i Nordisk Mesterskap og seier i Snøhetta-cup.

- Synd
- Vi vant jo tross alt noen konkurranser før vi var med i "Norske Talenter" og "Dansefeber" også, så det blir vel litt feil å si at vi har fått revansjen vår. Men det er klart, det er godt å få god poengscore av de som virkelig kan dette - selv om det selvfølgelig var synd at vi ikke gikk videre i "Norske Talenter" og "Dansefeber" også, sier Lars Gjølme til Seher.no.

Ifølge Gjølme er Snøhetta-cup, som blir arrangert på Dombås, den største konkurransen i Norge, sett bort fra NM. Denne gangen stilte paret for første gang i a-klassen.

Likevel: Bronsen i det nordiske mesterskapet smakte best, mener de selv.

- Nordisk Mesterskap er jo tross alt en internasjonal konkurranse, med utenlandske dommere som bedømmer deg på et litt annet grunnlag. Det ligger mer prestisje der enn i Snøhetta-cup, mener Gjølme.

- Bortskjemt
Arnhild og Lars har danset sammen i cirka to og et halvt år. Og den første konkurransen de var med på var C-klassen i NM - der de gikk helt til topps.

- Jeg har nok vært litt bortskjemt, har Gjølme tidligere forklart til Seher.no, og sikter til konkurransene de har vunnet.

- Arnhild kontaktet meg bare én måned før vi skulle delta i NM, så jeg fikk jo ikke akkurat spesielt god tid til å forberede meg til mesterskapet, sa han den gang.

Nå er det framtiden som er viktig for de to danserne. Til høsten deltar de i NM, som arrangeres i Molde, mens de også håper på flere deltakelser i internasjonale konkurranser.

- Nå som vi har etablert oss i den høyeste klassen både nasjonalt og internasjonalt skal vi bruke sommeren på å lære flere saltoer som vi kan legge inn i dansen før neste konkurransedeltakelse. Vi er klare for å erobre verden, gliser Lars Gjølme til Seher.no.

I "Norske Talenter" og "Dansefeber" fremførte Lars og Arnhild et nummer som startet opp som en motorsykkel med rusing, der Arnhild lekte styret og Lars gasset.

LES OGSÅ: Motorsykkeldanserne slått ut igjen