Ulrikke Brandstorp røper kjæreste:

- Vi er kjærester

Melodi Grand Prix-vinneren Ulrikke Brandstorp har funnet lykken.

LYKKELIG: Ulrikke Brandstorp bekrefter overfor Se og Hør at hun har fått seg kjæreste. Nyheten røper hun på sin egen bursdag. Foto: Privat
LYKKELIG: Ulrikke Brandstorp bekrefter overfor Se og Hør at hun har fått seg kjæreste. Nyheten røper hun på sin egen bursdag. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man kan trygt si at dette har vært et innholdsrikt år for artisten Ulrikke Brandstorp (25). I februar ble det nemlig klart at Brandstorp gikk helt til topps i Melodi Grand Prix med sangen «Attention».

Det var imidlertid etter en stor stemmeskandale, da det underveis oppsto problemer som resulterte i at landets seere ikke fikk avgitt sin stemme. Hun sto likevel igjen som vinner av den gjeve konkurransen, og det så dermed lenge ut til at hun skulle få representere Norge i Eurovision Song Contest i Rotterdam i mai.

Slik ble det imidlertid ikke, etter at sangkonkurransen ble avlyst som følge av coronapandemien.

Nå smiler derimot lykken for 25-åringen. Ikke bare har hun bursdag, men hun kan også avsløre overfor Se og Hør at hun har fått seg kjæreste.

GJENFORENT: Anniken Jørgensen og Anders Gran ble kjærester - igjen - rett før coronaviruset inntraff. Video: Rød Løper/@annijor/Youtube Vis mer

- Ja, det er kjæresten min. Jeg er kjempelykkelig, sier hun til Se og Hør, og legger til:

- Nå skal resten av dagen nytes med han, og kake.

På Instagram har hun publisert et bilde av seg og kjæresten, som ser ut til å feire den store dagen med ballonger og telttur.

- 25 år! Årets beste bursdagsgave er uten tvil disse to, skriver hun til bildet av kjæresten, som heter Oskar, og en hund.

Brandstorp forteller videre at hun ikke ønsker å fortelle mer om kjæresten akkurat nå.

SYNGER OM VIRUSET: Norges Eurovision-finalist Ulrikke Brandstorp ser det lyse i hverdagen, som for tiden og i likhet med andre nordmenn er preget av coronaviruset COVID-19. Video: Instagram / @Ulrikkeofficial Vis mer

- Håpløs i kjærligheten

25-åringen har tidligere vært i et langvarig forhold. Det tok imidlertid slutt etter fire år, har hun tidligere fortalt i et intervju med KK.

Til Dagbladet har Brandstorp tidligere forklart at hun er en håpløs romantiker.

- Jeg er håpløs i kjærligheten. Jeg blir så fort glad i folk, og klarer liksom ikke å spare på følelsene mine. Det kan bli både fint og dumt, sa hun den gang.

AVLYST: Ulrikke Brandstorp forteller til Dagbladet at hun fikk vite om Eurovision-avlysningen via sosiale medier. Video: Marie Røssland Vis mer

Søvnløse netter

Som nevnt ble det noe kaotiske tilstander etter at stemmeskandalen i MGP var et faktum.

Det ble i ettertid avslørt at det var en folkejury bestående av 30 mennesker som avgjorde hvilke fire artister som gikk videre til sølvfinalen, noe som fikk både publikum og deltakere til å rase mot NRK.

I sin egen podkast, «Casa The Kaos», åpnet hun og manager Christoffer Gunnestad seg om dagene etter den store finalen.

- På 62 timer har vi sovet i åtte av dem. Fra lørdag morgen har vi sovet i åtte timer. Og grunnen er jo rett og slett fordi lørdagens finale ble jo «Texas», innrømmer hun i podkasten, som ble spilt inn påfølgende mandag.

BRANDSTORP: MGP-vinner Ulrikke Brandstorp våknet til en tilværelse som norsk representant i Eurovision Song Contest. Nå skal det jobbes på, sier jenta som gleder seg til finalen i Rotterdam i mai. Video: Bjørn Langsem Vis mer

Noen dager senere ble det også klart at Ulrikke ikke automatisk skulle få representere Norge i 2021, ifølge NRK. De inviterte henne imidlertid til å delta på nytt i den nasjonale konkurransen.

- Jeg er naturligvis utrolig skuffet og lei meg over avgjørelsen til NRK. Dette var den store drømmen, og jeg har virkelig kjempet til siste minutt for å få til en annen løsning. Drømmen min er knust, sa Ulrikke Brandstorp til Dagbladet den gang.

AVSLØRER: - Jeg er en veldig heldig gutt som er sammen med henne. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Sto opp midt på natten for å øve på koreografien naken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer