- Vi er kjærester fremdeles

Men Aylar Lie innrømmer at forholdet har vært satt på prøve.

<strong>OPP OG NED:</strong> Aylar Lie innrømmer at forholdet til Ozan Øzerk går opp og ned, men at de nå har det bra. Foto: Stella
OPP OG NED: Aylar Lie innrømmer at forholdet til Ozan Øzerk går opp og ned, men at de nå har det bra. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Torsdag deltok fjorårets «Skal vi danse»-toer Aylar Lie (27) på Poker-NM i Riga. Men hun kom uten kjæresten Ozan Øzerk (31) til Latvia.

- Vi er kjærester fremdeles. Kjærligheten går jo opp og ned, som i de fleste forhold. Men nå har jeg det bra. Jeg håndterer vel kjærlighetsproblemer som alle andre mennesker. Etter hvert skjønner man at livet ikke er en dans på roser, sier Aylar Lie til VG.

Aylar innrømmer at paret har hatt sine utfordringer privat, men at hun nå ser lyst på kjærlighetslivet igjen.

- Kjærlighet er viktig for meg: Jeg er en håpløs romantiker. Sånn er det vel for de fleste. Jeg har tro på kjærligheten, men akkurat den siste tiden har det vært studiene som har tatt det meste av fokuset, sier Aylar til VG.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ser ut som en hjemløs person

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer