Sophie Elise om Isak Dreyer:

- Vi er jo som kjærester

Sophie Elise svarer om Isak Dreyer.

ÅPNER SEG: Sophie Elise får flere spørsmål om relasjonen med Isak Dreyer. Foto: Espen Solli / TV 2
ÅPNER SEG: Sophie Elise får flere spørsmål om relasjonen med Isak Dreyer. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Se og Hør møtte Sophie Elise (27) og Isak Dreyer (27) under «Farmen kjendis»-finalen tidligere i år, ble de begge spurt om status på relasjonen deres, og om de var kjærester.

Siden har det imidlertid kommet drypp i sosiale medier, som har tydet på at duoen både har gått hver til sitt, og at de i ettertid har funnet tilbake til hverandre igjen.

Hva som faktisk er ståa mellom dem er med andre ord ikke så lett å vite, men denne uken gjester influenseren podkasten «Janka og Marte» med Janka Polliani og Marte Bratberg.

Her blir hun blant annet spurt om hva hun la i innlegget hun nylig delte på Instagram av seg selv og Dreyer, hvor hun skrev «<3 det e bare å gratulere», til et bilde av de to.

Kjærestespørsmål

Programlederne spør rett ut hva de skulle gratulere, men Sophie Elise kan røpe at det ikke ligger noe spesielt bak.

- Grunnen til at jeg skrev det er fordi han og jeg hadde en skikkelig stor krangel inne på «Farmen» fordi han sa «det er bare å gratulere» i en negativ setting. Så det var liksom et stikk til det, svarer hun i podkasten, og legger til at hun også syntes det var en fin tekst.

OBSERVERT SAMMEN: Denne videoen setter fyr på spekulasjonene. Video: Privat / Rød Løper Vis mer

Polliani og Bratberg spør også 27-åringen om hun og Dreyer er kjærester, hvorpå den tidligere bloggeren svarer:

- Jeg tenker at akkurat nå er jo han på ekspedisjon på Grønland og skal være borte i tre måneder. For meg har det vært sånn at jeg visste da vi kom ut fra «Farmen» at det kom til å være hengende over oss så lenge. Og etter vi kom «ut» ble det enda mer - og så den Grønland-turen. Så jeg føler vi må gjennom alt dette, så kan man eventuelt si at vi er kjærester, hvis man har klart alt det der.

- Vi er jo som kjærester, fortsetter hun, og svarer at hun har sommerfugler i magen.

NY EPISODE: Marthe og Janka har denne uken Sophie Elise som gjest i podkasten. Foto: Podimo
NY EPISODE: Marthe og Janka har denne uken Sophie Elise som gjest i podkasten. Foto: Podimo Vis mer

Avstand

At den tidligere «Norges tøffeste»-vinneren skulle på ekspidisjon til Grønland, røpet Sophie Elise nylig på Instagram.

«Plutselig kom dagen da han her pakket tingene sine og dro til Grønland i tre måneder på ekspedisjon! Jeg er veldig stolt, spent på hva han skal oppleve og så klart litt trist», skrev hun på Instagram over et bilde av Dreyer.

Videre påpekte hun at det var trist på en fin måte.

«Nå er det tre måneder til vi sees, hører stemmen til hverandre og er nær hverandre. Man kan nemlig ikke ringe fra Grønland. Litt av et opplegg», fortsatte hun, og la til at hun håpet de kommende månedene går fort.

«Men tre måneder av et langt liv er tross alt ingenting», la hun til.

Hva slags eksedisjon Dreyer er på, er foreløpig ikke kjent.

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Nå forteller Victoria hvordan det er å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

LES OGSÅ: - Der har vi et problem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer