Sophie Elise om Isak Dreyer:

- Vi er jo som kjærester

Sophie Elise svarer om Isak Dreyer.

ÅPNER SEG: Sophie Elise får flere spørsmål om relasjonen med Isak Dreyer. Foto: Espen Solli / TV 2
ÅPNER SEG: Sophie Elise får flere spørsmål om relasjonen med Isak Dreyer. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Se og Hør møtte Sophie Elise (27) og Isak Dreyer (27) under «Farmen kjendis»-finalen tidligere i år, ble de begge spurt om status på relasjonen deres, og om de var kjærester.

Siden har det imidlertid kommet drypp i sosiale medier, som har tydet på at duoen både har gått hver til sitt, og at de i ettertid har funnet tilbake til hverandre igjen.

Hva som faktisk er ståa mellom dem er med andre ord ikke så lett å vite, men denne uken gjester influenseren podkasten «Janka og Marte» med Janka Polliani og Marte Bratberg.

Her blir hun blant annet spurt om hva hun la i innlegget hun nylig delte på Instagram av seg selv og Dreyer, hvor hun skrev «<3 det e bare å gratulere», til et bilde av de to.

Kjærestespørsmål

Programlederne spør rett ut hva de skulle gratulere, men Sophie Elise kan røpe at det ikke ligger noe spesielt bak.

- Grunnen til at jeg skrev det er fordi han og jeg hadde en skikkelig stor krangel inne på «Farmen» fordi han sa «det er bare å gratulere» i en negativ setting. Så det var liksom et stikk til det, svarer hun i podkasten, og legger til at hun også syntes det var en fin tekst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer