Iselin Guttormsen:

- Vi er jo gift

Influenseren avslører at hun overnatter hos dansepartneren.

EKTEPAR: Det har blitt et skikkelig danseektepar ut av Catalin og Iselin. Foto: Morten Eik / Se og Hør

EKTEPAR: Det har blitt et skikkelig danseektepar ut av Catalin og Iselin. Foto: Morten Eik / Se og Hør

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken kunne man se i «Dansebobla» på TV 2 Play at sexolog og influenser Iselin Guttormsen (35) overnatter hos dansepartneren, Catalin Mihu (28). De omtales også som et «danseektepar».

Når Se og Hør møter duoen, bekrefter Guttormsen at det har blitt et slags ektepar ut av dem denne sesongen.

RØK UT: Martine Lunde røk ut av «Skal vi danse» og svarer om frieri-hinting. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

- Fikk krasje

- Ja det er vi, vi er jo gift, sier sexologen og henvender seg til dansepartneren:

- Jeg må ringe deg på morgenen og bare «Catalin, har du våknet? Ja, nå må du skynde deg, nå vi skal av gårde». Du smører brødskiven, jeg spiser den, jeg går på do, du tørker. Vi er liksom der - nesten.

- Du sov til og med over hos Catalin?

- Ja ja. Herregud. I fjor fikk Catalin låne leiligheten min for at vi skulle slippe pendling frem og tilbake, og kø, styr og stell.

KRITIKK: Kollega Bjørn Wettre Holthe ga programleder Helene Olafsen en skjennepreken etter «Skal vi danse»-premieren. Video: Luna Lea / TV 2. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Celina Morken Vis mer

I år er det Mihu som har innlosjert seg midlertidig i Oslo på grunn av «Skal vi danse»-deltakelsen, men han får altså ikke ha boligen helt for seg selv.

- Det skulle bare mangle at jeg fikk krasje på sofaen din eller andre siden av madrassen, eller kall det hva du vil. Såpass må det være når man er gift, såpass må være lov, uttaler en fornøyd Guttormsen.

- Alle kysser

- Kan dette være med på å fyre opp under romanserykter?

- Jeg synes det er rykter uansett jeg. Det er rykter om alle, også ser du på dansegulvet - alle kysser!

SKAL VI DANSE: Helene Spilling og Alexander Hetland svarte på romanseryktene under premieren på «Skal vi Danse - Allstars». Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Guttormsen synes derfor det har blitt vanskelig å skape et stort øyeblikk på dansegulvet, og har vært nødt til å gå i tenkeboksen for å finne et overraskelsesmoment til førstkommende lørdag - da skal de gjøre en romantisk dans.

- Alle sammen har kysset - hva skal vi gjøre? sier hun undrende.

35-åringen mener også at ryktene som ofte oppstår er en del av pakken.

- Uansett hva som skjer så kommer det til å bli rykter, man er jo så tett på hverandre hele tiden. Så om det ikke blir rykter om oss, så blir det rykter om noen andre. Det er pakkedealen med «Skal vi danse».

GLIPP: Katrine Moholt og meddanser Egor Filipenko var på gulvet i «Skal vi danse: All stars», og viste kanskje litt mer enn det som var meningen. Reporter: Luna Lea. Video: Nora Skavhaug. Bilder fra TV 2 Vis mer

- Veldig søt

- Men blir dere de neste til å kysse på dansegulvet?

- Nei, om det blir noe kyssing? Jeg vet ikke, jeg, sier Guttormsen hemmelighetsfull.

Mihu skyter inn at han til lørdag skal være vampyr.

- Kanskje jeg skal bite deg?

- Ja, det hører jo kjærlighetslivet til det også, svarer sexologen raskt og kommer på noe:

SLIKKET: Det ble en het dans mellom Aleksander Hetland og Helene Spilling i «Skal vi danse». Video: TV 2. Repoter: Luna Lea Vis mer

- Du er veldig søt når vi danser. Catalin går helt inn i det. Og det er veldig gøy, for Catalin har aldri hatt kjæreste før, men han oppfører seg jo som om han har hatt tusen damer!

35-åringen legger til at Mihu er en skikkelig gentleman.

- Det er derfor jeg er gift med ham!

LES OGSÅ: Forklarer det «kleine» øyeblikket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer