- Vi er innholdet i tursekken

Kathrine Sørland og ektemannen kom som Kvikk lunsj og Solo.

Publisert

SEOGHØR.NO: Fredag kveld strømmet kjendisene til Petter og Gunhild Stordalens årlige 16.mai-fest, og flere var ugjenkjennelige på rød løper.

Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck var kledd ut som Kvikk Lunsj og Solo:

- Vi er innholdet i tursekken! Vi har spist masse sjokolade og drukket mye brus under forberedelsene.

Den norske modellen hadde fått en venninne til å sy antrekket, mens ektemannen hadde spesialbestilt genseren og capsen fra Solo.

TURKOS: Kathrine Sørland og Andreas Holck fortalte til pressen at de to var innholdet i tursekken - Kvikk lunsj og Solo. Foto: Espen Solli / Se og Hør
TURKOS: Kathrine Sørland og Andreas Holck fortalte til pressen at de to var innholdet i tursekken - Kvikk lunsj og Solo. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

- Det er ren ull, så det blir spennende å se hvor lenge jeg holder ut ettersom det er spådd 20 grader nå, fortalte han.

Det er sjette gang ekteparet gjester den tradisjonsrike festen, og avslørte at festlighetene blir villere og villere med årene:

- Det er helt utrolig at vi overlever og at vi klarer å komme oss opp til 17.mai neste dag! Festene blir villere for hvert år som går - og det er også veldig gøy å se finanseliten i kostymer.

 

Tema for årets 16.mai-fest var norske helter, og vertskapet selv stilte i Mariusgenser-inspirerte antrekk.

Gunhild Stordalen fikk endelig gå i Mariusgenser-kjolen hun har drømt om siden hun var liten:

- Mariusgenser er noe av det norskeste av det norske. Da jeg var liten fikk jeg alltid Mariusgenser på meg da jeg skulle på tur, men jeg fikk aldri en kjole. Så det har jeg i kveld!

[views:embed:node_embed:block:71518]

VERTER: Petter og Gunhild Stordalen var kledd i Mariusgenser-inspirerte antrekk, og gledet seg til å ta imot gjestene. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VERTER: Petter og Gunhild Stordalen var kledd i Mariusgenser-inspirerte antrekk, og gledet seg til å ta imot gjestene. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Petter insisterte på at vi skulle date

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer