FORANDRET SIVILSTATUS: Stian Blipp forandret sivilstatusen sin til "i et forhold" tidlig i desember. Foto: FameFlynet Norway
FORANDRET SIVILSTATUS: Stian Blipp forandret sivilstatusen sin til "i et forhold" tidlig i desember. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Vi er inne i den nyforelskede perioden

Stian Blipp gruer seg til å være borte fra kjæresten i fire uker i forbindelse med OL.

SEOGHØR.NO: TV 2-programleder Stian Blipp (23) var torsdag morgen gjest hos P4s radiofrokost. Der snakket den karismatiske bergenseren om jobben som sportskommentator under OL og sin nye kjæreste, Lillehammer-jenta Jamina Iversen (26).

Blipp blir i OL-perioden boende i den russiske byen Sotsji i fire uker. Der skal TV 2-profilen jobbe som reporter på indre bane under snowboardøvelsene.

TIL RUSSLAND: Stian Blipp skal være sportskommentator for TV 2 under OL i Sotsji. Foto: FameFlynet Norway
TIL RUSSLAND: Stian Blipp skal være sportskommentator for TV 2 under OL i Sotsji. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Den tidligere «Idol»-programlederen gleder seg til å reise til OL, men gruer seg til å være borte fra sin nye kjæreste.

- Hun syns ikke det er så kult. Nå er vi inne i den nyforelskede perioden, der man ikke kan være borte fra hverandre mer enn en dag uten at man savner hverandre. Så tre, nesten fire uker kan bli tøft, forteller Blipp i radioprogrammet.

Stian og Jamina møtte hverandre «over et brett med shots på en nattklubb». Nå har forholdet utviklet seg til at Jamina har fått sitt eget hjørne i Stians ungkarsleilighet.

- Det har kommet en sånn kokos-fuktighetskrem inn i skapet på badet som ikke har forsvunnet. Det liker jeg ikke helt. Jeg merker at ting begynner å snike seg inn på meg. Og så står det noen sko i gangen som hun liksom har glemt, ler Stian til P4.

UTEN KJÆRESTEN: Da Se og Hør arrangerte Kjendisgalla i november tok Stian Blipp med seg en kompis - neste år blir kanskje hans nye flamme Jamina med som TV-sjarmørens følge? Foto: Se og Hør
UTEN KJÆRESTEN: Da Se og Hør arrangerte Kjendisgalla i november tok Stian Blipp med seg en kompis - neste år blir kanskje hans nye flamme Jamina med som TV-sjarmørens følge? Foto: Se og Hør Vis mer

Stian og Jamina feiret i desember sin første jul og nyttåraften sammen som kjærester. Stian hadde sørget for at årets julegave ble ekstra romantisk.

- Jeg tok henne med til Paris i julegave. Det var helt fantastisk. Det er jo digg å være et sted der ingen vet hvem jeg er og man kan gjøre klissete romantiske ting uten at alle ser på deg, forteller Blipp.

LES OGSÅ:    Nå er det «Facebook-offisielt»