Anna Anka og Gunilla Persson:

- Vi er ikke venner

Innrømmer at Hollywood-fruene ikke har kontakt.

IKKE KONTAKT: Anna Anka er tilsynelatende ikke venn med de resterende Hollywood-fruene, til tross for at de har delt flere store øyeblikk på skjermen. Foto: Erlend Aas / NTB
IKKE KONTAKT: Anna Anka er tilsynelatende ikke venn med de resterende Hollywood-fruene, til tross for at de har delt flere store øyeblikk på skjermen. Foto: Erlend Aas / NTB Vis mer
Publisert

Det var gjennom realityprogrammet «Svenske Hollywoodfruer» at den polsk-svenske modellen Anna Anka (51) for alvor ble et kjent navn og ansikt i svensk og norsk offentlighet.

Det samme gjelder Gunilla Persson (64), som siden den gang har bydd på flere overskrifter og latterkuler for ivrige TV-tittere, samt Maria Montazami (57), som senest var å se i det norske kokkeprogrammet «Camp Kulinaris».

Nylig mistet Persson moren sin Iris Persson, som gikk bort 97 år gammel. I midten av april var det begravelse i Los Angeles, hvor noen av Hollywood-fruene hadde tatt turen.

Det kommer kanskje overraskende på, siden det som seer er lett å få inntrykk av at kvinnene i realityserien er uvenner.

Fruer som Montazami og Siv Cotton (51) var likevel til stede.

En som ikke var der, var Anka. Det skal ha sin naturlige forklaring, ifølge Persson selv, som nylig ga et intervju med svenske Hänt.

- Jeg kan definitivt si at jeg og Anna Anka ikke er venner, sier hun, og fortsetter:

- Det går jo ikke an å ha kontakt med henne, og jeg tror hun er helt skrevet ut av alle TV-kontrakter. Jeg vet ikke hva hun gjør for tiden, men hun er jo gift med den treneren som er 20 år yngre enn henne. Hun er vel i Los Angeles og holder på med trening, kan jeg tenke meg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer