Demi Lovato om Selena Gomez:

- Vi er ikke venner

Det nære vennskapet mellom venninnene skal være over.

VAR NÆRE VENNINNER: I 2011 var Demi Lovato og Selena Gomez sammen på både MTV Video Music Awards og på Teen Choice Awards. På bildet helt til høyre deltok de sammen på et annet event i Los Angeles tre år tidligere. Foto: NTB Scanpix
VAR NÆRE VENNINNER: I 2011 var Demi Lovato og Selena Gomez sammen på både MTV Video Music Awards og på Teen Choice Awards. På bildet helt til høyre deltok de sammen på et annet event i Los Angeles tre år tidligere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Popstjernene og skuespillerne Demi Lovato (27) og Selena Gomez (27) startet begge karrierene sine som niåringer i tv-serien «Barney & Friends».

Etterpå ble duoen Disney-stjerner i henholdsvis «Sonny With A Chance» og «Wizards of Waverly Place», før de delte hovedrollen i filmen «Princess Protection Program».

De to jentene skapte raskt et sterkt vennskapsbånd og hang i mange år sammen gjennom tykt og tynt.

Elsker Miley Cyrus til døde

Nå skal derimot det nære vennskapet mellom dem være over. Det avslører Demi Lovato i et nytt intervju med Harper's Bazaar.

- Når man vokser opp med noen, så kommer man alltid til å ha kjærlighet for dem. Men jeg er ikke venn med henne, så det føltes... Jeg vil alltid ha kjærlighet for henne, og jeg ønsker alle ingenting annet enn alt det beste, sier hun, ifølge Contact Music.

Videre forteller Lovato at Miley Cyrus (27) er den eneste fra «Disney»-gjengen hun fremdeles ser på som en venn. «The Jonas Brothers» var også en del av den berømte «Disney»-gruppa, og Lovato var i sin tid kjæreste med Joe Jonas (30).

Klipp med Selena Gomez i forbindelse med saken om at henne har sjekket inn på et rehabiliteringssenter. Video licensed from NTP Scanpix Vis mer

- Jeg snakker med Miley. Hun er fantastisk. Jeg elsker henne til døde. Det har jeg alltid gjort og kommer alltid til å gjøre. Men hun er nok den eneste fra den tiden som jeg fremdeles har kontakt med.

I 2014 hadde pipa derimot en annen låt. Den gang så nemlig Demi på Selena som sin nærmeste venninne, og Miley som en i periferen.

- Vi er... vi er bekjente, fortalte artisten den gang på radioprogrammet «The TJ Show», ifølge Contact Music - uten å utdype hva som har skjedd mellom dem.

- Det er bare sånn livet er. Folk forandrer seg, og vi har ikke noe felles lenger, men jeg ønsker henne alt det beste, la hun til.

Vanskelige venninneforhold

Videre hevdet Lovato at det hadde vært vanskeligere for Miley å gå fra å være «Disney»-stjerne til å bli popstjerne, enn for henne selv.

- Min overgang var nok litt enklere fordi jeg gikk rett på rehab. Jeg twerket ikke, men fikk hjelp med problemene mine.

- Men jeg synes verden bør komme over det faktum at Miley var Hannah Montana da hun var 16 år. Ingen kjenner henne. Ingen kjenner egentlig meg heller, og det samme gjelder Selena Gomez og The Jonas Brothers, og alle andre som har vokst opp i rampelyset. Vi er voksne nå, forklarte hun.

I 2013 postet Selena Gomez dette bildet sammen med Demi Lovato på Instagram:

- Dette er beviset på noe som vil vare for alltid. Uansett hva som måtte skje, skrev hun som tekst den gang.

I 2012 avslørte Demi at hun og Miley pleide å ha brutale krangler på grunn av sine sterke personligheter - selv da de var gode venner. Og den gang insisterte hun også på at hun alltid kom til å beholde vennskapet med «Wrecking Ball»-sangeren.

- Vennskapet vårt er veldig sterkt. Når vi krangler sier vi at vi aldri skal bli venner igjen, men så to dager senere savner vi hverandre og alt er glemt.

- Både Miley og Selena kommer til å være i livet mitt uansett hva som skjer for vi har vært gjennom så mye sammen, sa hun da.

Vis mer

LES OGSÅ: Justin Bieber grilles etter luksus-skryting

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer