- Vi er ikke så gode venner akkurat nå

Heidi Klum avslører at forholdet til eksmannen ikke er spesielt bra.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tyske supermodellen Heidi Klum (38) og musikkstjernen Seal (49) holder for tiden på med skilsmisseprosessen, etter at det syv år lange ekteskapet skar seg i januar.

I ettertid har Klum blitt observert i hete omfavnelser med sin egen livvakt, Martin Kristen, og Seal har langet ut mot sin kommende ekskone, som du kan se i videoen øverst i saken.

Nå snakker Klum ut om forholdet hun for tiden har med Seal.

- Jeg tror ikke vi er så gode venner akkurat nå, spesielt på grunn av tingene han sa om meg. Jeg traff ham på søndag. Vi snakket sammen og vi har det OK, sa modellen under et TV-intervju med Katie Couric.

Seal og Klum har fire barn sammen.

- Vi jobber med saken, og tar en dag om gangen. Det er vanskelig, spesielt med tanke på at man er i offentlighetens søkelys. Jeg føler ikke for å rette på alle ryktene som går om meg, jeg fokuserer heller på å komme meg videre, sier Klum.

Seals uttalelser mot Heidi var av den krasse sorten.

- Det eneste jeg ville foretrukket er vel... Jeg hadde nok ikke forventet bedre av ham, men jeg hadde foretrukket at Heidi viste litt mer klasse og i det minste hadde ventet til vi var separert før hun involverte seg med «hushjelpen». Men jeg antar at dere nå har alle de svarene dere har lett etter de siste syv månedene, sa han.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her er videoen som skapte bråket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer