ANONYMT LIV: Victora Beckham hevder at hun og ektemannen David lever et anonymt liv i Los Angeles. Uansett så følges de av fotografer når de er ute. Her med guttene Romeo, Brooklyn og Cruz i New York nylig.  Foto: All Over Press
ANONYMT LIV: Victora Beckham hevder at hun og ektemannen David lever et anonymt liv i Los Angeles. Uansett så følges de av fotografer når de er ute. Her med guttene Romeo, Brooklyn og Cruz i New York nylig. Foto: All Over PressVis mer

- Vi er ikke pr-kåte

Superkjendisen hevder hun lever anonymt i LA.

GAVEKALENDER: - Vi lever våre liv mye mer anonymt enn folk tror. Jeg går ikke ut på The Ivy i Beverly Hills. Jeg tror ikke jeg har vært på en premiere siden jeg flyttet hit, sier Victoria Beckham om sitt og ektemannens liv i Los Angeles.

Vil du bli Dagens Julenisse? Finn Victoria Beckham og få en fantastisk gave.

Den verdensberømte fotballfruen forsvarer seg mot anklager om at hun og David Beckham forsøker å være i medienes søkelys konstant.

- Vi er ikke pr-kåte. Jeg kan gi deg en liste over en rekke restauranter som har parkering i kjelleren slik at ingen får tatt bilder, forteller Victoria til den britiske avisen The Times i forbindelse med at desingmerket hennes dVb lanseres på kjøpesenterkjeden Selfridges i hjemlandet.

- Kjellergarasjer og kjøkken, det er min entré. Men i LA kan vi i alle fall føle oss litt friere. Kjendisforfølgelsen er verre i Storbritannia enn i USA, sier den tidligere Spice Girls-stjernen og avslører samtidig at en spennende kveld for henne er å se på en DVD sammen med David.

Hun liker også å slappe av med et varmt bad og legge seg tidlig. Hun sørger for å ta med seg en notatblokk fordi hun ofte får ideer mens hun sover.

Victoria insisterer på at hun ikke søker bekreftelse av andre mennesker.

- Jeg bryr meg ikke om hva folk tenker. Jeg har aldri hatt lett for å få venner. I mange år var det Spice Girls-jentene som var mine beste venner. Nå er det David.

Victoria føler ikke at hun er særlig begavet i noen retning, og at det har gjort henne til en hardtarbeidende og disiplinert kvinne. Spice Girls var kanskje hennes største suksess, men klesdesign er det hun har mest lyst til å drive med.

- Jeg var aldri særlig flink til å synge, men jeg synes jeg er flink med mote.

I intervjuet forsvarer hun seg mot kritiske røster som mener at hun ikke har stor påvirkning på klesmerket hun fronter.

- Tegner jeg? Nei. Men det er det mange designere som ikke gjør. Men jeg legger hele meg i det og går rundt med klærne og jeg vet hva som kjennes komfortabelt.

Vil du bli Dagens Julenisse? Seher.no og Oslo City presenterer årets store gavekalender. Finn Victoria Beckham og få en fantastisk gave. Og husk: Den største gleden du kan ha, det er å gjøre andre glad!