- Vi er ikke mors beste barn

Per Heimly sier at han og kameraten Ari Behn ikke har de beste skussmålene.

GUTTETUR: I TV-serien «Ari og Per løser verdensproblemer» drar kjendisfotograf Per Heimly og Ari Behn verden rundt for å treffe interessante mennesker.  Foto: Per Heimly/ NRK
GUTTETUR: I TV-serien «Ari og Per løser verdensproblemer» drar kjendisfotograf Per Heimly og Ari Behn verden rundt for å treffe interessante mennesker. Foto: Per Heimly/ NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«SEOGHØR.NO: Tidligere i oktober var det sesongpremiere på TV-programmet «Ari og Per løser verdensproblemer» på TVNorge. Her reiser Ari Behn (41) og Per Heimly (41) verden rundt for å oppsøke ekstreme miljøer og treffe interessante mennesker.

Men på grunn av lave seertall har kanalen valgt å ta siste del av programmet, som tidligere gikk på NRK, av lufta - og heller sette det opp igjen neste år.

Kameratene har lagt ned svært mye arbeid i serien, og i et intervju med Dagbladet sier Heimly at de er fornøyde med resultatet selv. Han håper også at publikum liker TV-serien og at den gir et mer nyansert inntrykk av dem enn folk kanskje tidligere har hatt.

- Ari er en mann alle har en mening om og som mange av ulike grunner misliker. Mange har et forutinntatt inntrykk av at han er en cocky, slick og overflatisk fyr med langez’er.

- Jeg er en «litt halvskandalisert fotograf som har gått konkurs og er en rotekopp». Vi er ikke mors beste barn, og har ikke de beste skussmålene, forteller kjendisfotografen til Dagbladet.

LES OGSÅ: - «Specially made for Ari Behn»? Kødder du?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer