- Vi er ikke kjærester!

Andy Roddick benekter Sharapova-romanse.

BALLIDOL: Maria Sharapova er både vakker og god. Hun har vært i verdenstoppen i flere år til tross for at hjun bare er 19 år. Foto: All Over Press
BALLIDOL: Maria Sharapova er både vakker og god. Hun har vært i verdenstoppen i flere år til tross for at hjun bare er 19 år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Tennisstjernen Andy Roddick (24) avkrefter ryktene om at han og Maria Sharapova (19) er et par. Roddick benekter at han spiller double på hjemmebane med den russiske tenåringen, og hevder de bare er venner.

Den amerikanske idrettsstjernen, som tidligere var sammen med popstjernen Mandy Moore, skal ifølge Contactmusic være rasende over ryktene og hevder pressen prøver å ødelegge vennskapet deres.

- Vi dater ikke. Jeg har sagt det en million ganger allerede. Du vet, vi er venner. Vi befinner oss de samme stedene. Jeg synes hun er en super jente. Vi snakker sammen - det er det, sier Roddick.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer