TULL PÅ TRYKK: Tom Eddie og Marthe ble presentert som kjærestepar på forsiden av Her og Nå. Men de er ikke kjærester! Foto: Morten Krogh, Se og Hør
TULL PÅ TRYKK: Tom Eddie og Marthe ble presentert som kjærestepar på forsiden av Her og Nå. Men de er ikke kjærester! Foto: Morten Krogh, Se og HørVis mer

- Vi er ikke kjærester!

Cæsar-stjernen spøkte med fotografene - og kom på trykk med ny "kjæreste"...

SEHER.NO: Cæsar-skuespilleren Tom Eddie Brudvik (46) blir i ukens utgave av Her og Nå presentert som "tydelig forelsket i sin 18-år yngre kjæreste", Marthe Sveberg Bjørstad (28).

Det stemmer ikke, ifølge Brudvik og Bjørstad..

- Vi er ikke kjærester!

Vi fleipet med mediene under Hotel Cæsars årlige julefest, og det var kun ment som en liten hevn for at ukebladene alltid fokuserer på at jeg er singel. Jeg hadde imidlertid aldri trodd at det skulle havne på trykk, sier Brudvik, som spiller "Svein Krogstad" i TV2s såpeserie.

Her og Nå var eneste medium som bet på Brudviks agn. Sannheten er at Cæsar-veteranen og Bjørstad kun er kollegaer på settet, der hun jobber med seriens statister.

- Jeg er litt lei meg for at spøken gikk så langt at det havnet på trykk i Her og Nå, men det var kun ment som fleip, sier Tom Eddie Brudvik.