BARE VENNER: Etter flere romanserykter, går Oprahs beste venninne, Gayle King (i bakgrunnen), ut og benekter at de har et forhold. Foto: All Over Press
BARE VENNER: Etter flere romanserykter, går Oprahs beste venninne, Gayle King (i bakgrunnen), ut og benekter at de har et forhold. Foto: All Over PressVis mer

- Vi er ikke kjærester

Oprahs bestevenninne hevder de bare er gode venner.

SEHER.NO: I august ble det kjent at Oprah Winfreys (55) kjæreste, Stedman Graham, hadde bestemt seg for å forlate henne.

Grunnen til bruddet skal ha vært at 56-åringen i det siste har brukt så mye tid sammen med sin bestevenninne Gayle King. Dråpen skal ha vært da Oprah dro på ferie i Karibien med Gayle i steden for samboeren.

I ettertid har det sirkulert rykter om hvorvidt det er mer enn bare vennskap mellom talkshowdronningen og venninnen.

Nå går imidlertid King ut og avkrefter alle ryktene om at de to er et par.

- Tingen er at hvis vi var lesbiske, ville vi fortalt det til dere. Vi ville definitivt fortalt det til dere. Vi ville ikke forsøkt å skjule det, for det er ikke noe galt i å være lesbisk. Så hvis vi var det, ville vi fortalt det. Sannheten er at vi er ikke det. Det er vanskelig nok å få meg en date til lørdagskvelden som det er, sier King til avisen The Metro, ifølge Showbiz Spy.

Til avisen forklarer King at hun slett ikke bryr seg ikke om at folk stiller henne spørsmålet om det noe mer på gang mellom henne og venninnen.

- Jeg elsker det spørsmålet. Det plager meg aldri, for det er bare så latterlig.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen TV-stjernen?