- Vi er ikke kjærester

Paradise-Daniel avviser kjærlighetsryktene.

-IKKE KJÆRESTER: Daniel Hamnes avviser nå ryktene om at han  skal være kjæreste med Paradise-kollega Karoline Berget. Foto: TV3
-IKKE KJÆRESTER: Daniel Hamnes avviser nå ryktene om at han skal være kjæreste med Paradise-kollega Karoline Berget. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO:  Helt siden de møttes under innspillingen av realityserien «Paradise Hotel» i Mexico,  har kjærlighetsryktene svirret mellom de to deltakerne Daniel Hamnes (23) og Karoline Berget (21).

Paret har flere ganger valgt å ikke kommentere ryktene, men har blitt avbildet sammen på hverandres blogger, og ikke lagt skjul på at de har mye kontakt.

- Jeg liker ham veldig godt, men utover det har vi valgt å holde det så privat det lar seg gjøre, sa Karoline i slutten av mars til Seher.no om sitt forhold til Daniel Hamnes.

Søndag la imidlertid Daniel - som er sønn av «Frøken Norge»-general Geir Hamnes - ut en melding på sin blogg (ekstern lenke), hvor han avviser at han er kjæreste med Karoline Berget.

- Jeg er evig glad i Karoline, men noe mellom meg og henne i denne omgang kommer ikke til å skje. Men kan ikke nekte for hva som kommer til å skje i fremtiden, skriver han.

 
Til Seher.no bekrefter Daniel at det ikke er noe romanse mellom han og Karoline Berget.

- Jeg går ut med dette nå, fordi jeg vil legge ballen død. Men vi er fortsatt veldig gode venner.


Daniel hevder i bloggen også at de to heller ikke har hatt tid til å satse på noe forhold etter at den skandaleombruste realityserien begynte på TV3.

- Begges liv har på en måte blitt litt snudd opp ned på hodet etter Paradise Hotel og det er veldig mye som skjer hos oss begge. Vi har ikke fått mye tid til å møtes i det siste og mye mer de neste uke har jeg heller ikke tro på, utenom når vi er på turne/jobb med Paradise Hotel turne.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Paradise-Karoline ble overrumplet av frier