IKKE FORLOVET: Popartisten Brandy har gått ut og presisert at hun ikke er forlovet med kjæresten Ryan Press, selv om de har vært sammen i flere år. Foto: All Over Press
IKKE FORLOVET: Popartisten Brandy har gått ut og presisert at hun ikke er forlovet med kjæresten Ryan Press, selv om de har vært sammen i flere år. Foto: All Over PressVis mer

- Vi er IKKE forlovet

«The Boy is Mine»-sangerinnen Brandy gjør kort prosess med bryllupsryktene.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Brandy Norwood (33) gjorde på 90-tallet stor suksess med kjærlighetslåten «The Boy is Mine», som en del av duoen «Brandy & Monica».

Men privat går ikke alt like glatt for Brandy - som også er kjent fra TVNorge-serien «Moesha» - og hennes kjæreste gjennom flere år, Ryan Press.

I et intervju tidligere i år, avslørte Brandy ifølge nettsiden Contactmusic at hun var klar for å gifte seg, og ventet på at kjæresten skulle fri.

Det fikk ryktene til å svirre om at Ryan hadde gått ned på kne etter intervjuet.

I det siste har ryktene blitt så sterke at Brandy har sett seg nødt til å avkrefte ryktene.

- Vi er IKKE forlovet. Dere vil være de første som får vite det, etter familien min, hvis det skjer. Stol på meg, jeg ville ha vist frem ringen på Twitter, skrev hun på ain Twitter-side torsdag.

Brandys duettpartner Monica Arnold kan kanskje gi Brandy noen gode råd om hvordan hun skal få kjæresten til å gå ned på kne. Hun giftet seg i 2011 med NBA-proffen Shannon Brown.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Giftet seg for annen gang på tre måneder