- Vi er ikke forlovet, vi er gift!

Janet Jackson gift i hemmelig bryllupsseremoni.

PÅ FØRSTE RAD: Tidligere denne uken var Janet Jackson og Wissam al Mana til stede under moteuken i Milano. Her med Olivia Palermo (nr.2 f.v.), Preity Zinta og Filippa Lagerback på Roberto Cavalli-visning. Foto: Stella Pictures
PÅ FØRSTE RAD: Tidligere denne uken var Janet Jackson og Wissam al Mana til stede under moteuken i Milano. Her med Olivia Palermo (nr.2 f.v.), Preity Zinta og Filippa Lagerback på Roberto Cavalli-visning. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ryktene har svirret om at den verdensberømte stjernen Janet Jackson (46) snart skal gå til alters med sin milliardær-kjæreste Wissam Al Mana (37) - i et svært ekstravagant bryllup.

Men Janet, har ifølge nettstedet TMZ, kommet alle i forkjøpet!

Nå bekrefter hun nemlig at et bryllup mellom henne og den rike businessmannen fra Qatar er en sannhet - men at seremonien for lengst har funnet sted, og at det langt i fra var snakk om noe overdådig luksus-fest:

«Ryktene som omhandler at vi skal holde et ekstravagant bryllup er rett og slett ikke sant. I fjor giftet vi oss derimot i en rolig, privat og vakker seremoni. Og hva gavene angår: vi ønsket ikke å skjemme hverandre bort med overdådige gaver, og valgte heller å bidra økonomisk til veldedighetsprosjekter», skrev paret i en felles pressemelding som kom ut mandag denne uken.

Både Janet og Wissam er forøvrig opptatt av mote og trender, og satt på første rad under moteuken i Milano i forrige uke - med blant andre moteløvinne Olivia Palermo (26).

LES OGSÅ: - Janet er grunnen til at Michaels begravelse ble utsatt


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer