BRUDD: Familien fikk sjokk da Bobbi Kristina ble sammen med Nick Gordon. Paret hadde nemlig vokst opp som "søster" og "bror".  Foto: All Over Press
BRUDD: Familien fikk sjokk da Bobbi Kristina ble sammen med Nick Gordon. Paret hadde nemlig vokst opp som "søster" og "bror". Foto: All Over Press Vis mer

- Vi er ikke forlovet eller sammen lenger

I oktober forlovet Houstons datter Bobbi Kristina seg med "broren". Nå skal det være slutt.

Publisert
SEOGHØR.NO: I vår ble det stor oppstandelse i Houston-familien da det ble kjent at Whitneys datter Bobbi Kristina (19) hadde blitt kjæreste med «adoptivbroren» Nick Gordon (22).

Gordon ble tatt inn av den avdøde popstjernen da han var 12 år gammel, og hun skal ha oppdratt ham som sin egen sønn, selv om han aldri offisielt ble adoptert.

Paret postet kyssebilder på Twitter og tok matchende tatoveringer på håndleddet med bokstavene «WH» for å hedre Whitney. I oktober kom paret også med nyheten om at de hadde forlovet seg. Men lykken ble kortvarig.

- Bobbi Kristina og jeg er ikke forlovet eller sammen lenger. Bare nære venner slik vi alltid har vært, skrev Gordon på Twitter sist uke.

Bobbi har derimot ikke bekreftet bruddet, men postet en rekke kryptiske meldinger på sin profil. 

- Jeg forlater denne gode gamle byen og kjører til verdens ende. Kanskje det er vakkert der. Hvem stoler jeg på i denne verden? Vel, det er lett. Meg selv. Ingen kjenner meg slik som jeg gjør, og ingen burde ta sjansen på å bli kjent med meg. Og det er helt fint fordi dere går glipp av en ekte person, skrev hun mandag. 

Natt til torsdag var 19-åringen involvert i en bilulykke da hun kræsjet sin Chevrolet Camaro etter å ha kjørt av veien rett utenfor hjemmet sitt i Georgia i USA. Bilen skal ha fått skader, men Bobbi slapp unna med skrekken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjendispar hjalp dødssyk mann


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer