- Vi er ikke et par

Matthew McConaughey og Lance Armstrong hevder de bare er gode venner.

IKKE KJÆRESTER: Lance Armstrong og Matthew McConaughey forteller at de bare er gode venner. Foto: All Over Press
IKKE KJÆRESTER: Lance Armstrong og Matthew McConaughey forteller at de bare er gode venner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter å ha blitt fotografert sammen regelmessig gjennom hele sommeren - gjerne uten skjorter og i fysisk aktivitet - har skuespilleren Matthew McConaughey (36) og Tour De France-helten Lance Armstrong (35) satt fart i ryktene om at de er et par.

De to tøffingene ble begge single omtrent samtidig og har tilbragt sommeren sammen på sykkelturer, løpeturer og fester. Nå benekter imidlertid duoen at det er mer enn vennskap dem i mellom og at de ikke er homofile.

- Vi prøvde det. Men det funket ikke for oss, sier McConaughey til bladet Details.

- Vi er kompiser, vi drar på gutteturer. Men når man tar noe som er normalt og plasserer det i et ukeblad begynner folk å snakke.

SE HER: Matthew viser seg i spandex

De to gutta er begge fra Austin, Texas og har vært venner i åtte år. Armstrong har virkelig fått fart på treningsregimet til McConaughey, men proffsyklisten hevder at også skuespilleren har hatt god innflytelse på ham - særlig i forhold til tabloidene.

- Han er fullstendig bekymringsløs. Han gir fullstendig blaffen, sier Armstrong.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer