DYKTIG: Tonje Larsen tar en midlertidig pause fra håndballen nå som hun er gravid.  Foto: Stella Pictures
DYKTIG: Tonje Larsen tar en midlertidig pause fra håndballen nå som hun er gravid. Foto: Stella PicturesVis mer

- Vi er i «lykkelige omstendigheter» som det vel heter

Håndballstjernen Tonje Larsen og samboer Trine venter barn nummer to.

SEOGHØR.NO: Babylykke for håndballstjerne Tonje Larsen (38)!

- Vi er i «lykkelige omstendigheter» som det vel heter, og er veldig glade for at familien vår skal utøkes med enda et medlem, skrives det i en pressemelding på Larvik håndballklubb sin hjemmeside.

Tonje Larsen og samboeren Trine har datteren Ebba (3) fra før, skriver Østlands-Posten.

BLIR FORELDRE IGJEN: Tonje Larsen og samboer Trine (bildet) venter barn nummer to. Her fra da Trine og lille Ebba (3) var på tribunen da Larvik spilte mot Storhamar i fjor. Foto: Stella Pictures
BLIR FORELDRE IGJEN: Tonje Larsen og samboer Trine (bildet) venter barn nummer to. Her fra da Trine og lille Ebba (3) var på tribunen da Larvik spilte mot Storhamar i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Larvik HK skriver videre at Tonje Larsen er inne i sitt første år av en toårskontrakt.

Larsen har i løpet av sin lange håndballkarriere sanket inn medaler både fra OL, VM og EM, og har vært en del av det norske landslaget siden 1992.

Og ifølge pressemeldingen er det ingenting som skulle tyde på at den gravide 38-åringen legger håndballen på hylla etter svangerskapet:

- Dersom alt går som planlagt kommer jeg til å vende tilbake til håndballtrening når jeg er klar for det. Er det fortsatt bruk for meg, er jeg klar til å bidra på banen.

LES OGSÅ: - Jeg er godt i gang med å legge på meg