GLEDER SEG: TV 2-profilen både gleder og gruer seg til Amanda-showet lørdag, men mest av alt gleder hun seg til å komme igang.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
GLEDER SEG: TV 2-profilen både gleder og gruer seg til Amanda-showet lørdag, men mest av alt gleder hun seg til å komme igang. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Vi er hverandres groupies

Amanda-programleder Guri Solberg mener hun er en nokså god kone.

Se videointervju med Guri nederst i saken!

HAUGESUND (SEHER.NO): Lørdag er det duket for storslagen filmfest og Amanda-utdeling under Den Norske Filmfestivalen i Haugesund.

Og i år er det ingen ringere enn "Skal vi danse"-programleder Guri Solberg (32) som har tatt over stafettpinnen som programleder for det prestisjefulle TV 2- showet.

Solberg, som i september setter i gang danserealityen sammen med makker Kristian Ødegaard, har tidligere vært programleder for flere livesendinger, deriblant "Nordic Music Awards".

Men dette er første gang hun står virkelig alene på scenen. Og selv om hun har litt nerver, gleder hun seg mest til å være i gang.

- Jeg er alltid, uansett hva jeg skal gjøre, ganske nervøs og får av og til litt risting i den ene foten - noe som ofte blir vanskelig i og med at jeg går på høye hæler. Så det er veldig deilig å komme inn og si de første replikkene, da koser jeg meg masse, sier hun til Seher.no.  

Til tross for at Guri har nok å gjøre for tiden, hevder hun at hun får god tid til å nyte hvetebrødsdagene med musiker-ektemann David Vogt.

- Ja, jeg gjør jo det. Og jeg har jo en mann som også farter en del rundt, så vi har jo del sånne jobber hvor vi er mye rundt omkring. Og i sommer har jeg fått vært med ham på jobb veldig mye, på festivaler og jeg har vært sånn supergroupie. Nå i Haugesund er det han som blir min groupie. Vi er veldig heldige, avslutter hun.

Paret giftet seg tidligere i sommer og har tilbragt ferien med å reise rundt i Norge og Italia.

Og ifølge Guri, er hun slettes ikke verst som kone.

- Jeg er ganske huslig og omsorgsfull. Jeg er flink til å lage kveldsmat, havregrøt til frokost og sånne ting. Sånn sett er jeg en god kone, ler hun.

Seher.no er til stede under Amanda-showet, som sendes på TV 2 førstkommende lørdag klokken 21. 40.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Disse kan bli Amanda-vinnere

Se videointervju med Guri her:

[obj:media:6698]