<strong>SNAKKER UT:</strong> I et nytt intervju med Harper's Bazaar forteller skuespiller Gwyneth Paltrow om forholdet til eksene sine, blant andre Chris Martin og Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: I et nytt intervju med Harper's Bazaar forteller skuespiller Gwyneth Paltrow om forholdet til eksene sine, blant andre Chris Martin og Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gwyneth Paltrow:

- Vi er gode venner

Letter på sløret om forholdet til ekskjærestene.

Publisert
Sist oppdatert

Det er kanskje mange som har glemt at Gwyneth Paltrow (47) på 1990-tallet var sammen med ingen ringere enn filmkjekkasen Brad Pitt (56). De var kjærester fra 1994 til 1997 - og var også forlovet.

Siden den gang har Brad Pitt vært sammen med en rekke andre kjente kvinner, deriblant Jennifer Aniston.

Mest omtalt er muligens ekteskapet med skuespillerkollega Angelina Jolie (44), som brått tok slutt i 2016.

Paltrow har etter forholdet med Pitt vært sammen med Ben Affleck, før hun giftet seg med «Coldplay»-vokalisten Chris Martin (42) i 2003.

I 2014 tok kjærligheten slutt, og fire år etter giftet Paltrow seg på nytt - med ektemannen Brad Falchuk (48).

Med andre ord er det ingen tvil om at Paltrow har hatt en rekke flammer opp gjennom årene, og i et nytt og større intervju med Harper's Bazaar avslører hun nå hvordan forholdet hennes berømte ekskjærester er i dag.

«EMMY AWARDS»: Gwyneth Paltrow får høre det på Twitter etter at hun gikk over scenen under «Emmy»-utdelingen. Video: Fox. Vis mer

- Vennlig

47-åringen pryder nemlig motemagasinets februar-utgave, og i intervjuet forteller hun blant annet om forholdet til både Brad og Chris, samt flere av sine tidligere flammer.

- En av dem er fortsatt blant mine beste venner, fra high school, Tony Woods. Og jeg har et vennlig forhold til Brad Pitt. Jeg har egentlig ikke noe dårlig blod, sier Paltrow.

<strong>VAR SAMMEN:</strong> Paltrow og Pitt var sammen fra 1994 til 1997 - og er gode venner den dag idag, ifølge Paltrow. Foto: NTB Scanpix
VAR SAMMEN: Paltrow og Pitt var sammen fra 1994 til 1997 - og er gode venner den dag idag, ifølge Paltrow. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I intervjuet avslører hun videre at hun til og med har et svært godt forhold til eksmannen Chris Martins nye kjæreste, Dakota Johnson (30).

Hun har flere ganger blitt avbildet sammen med Martin og Johnson i det som ser ut til å være svært hyggelige lag - og nå sier Paltrow at hun er svært glad i 30-åringen.

- Jeg elsker henne. Jeg kan forstå hvordan det hadde sett rart ut, fordi det er litt ukonvensjonelt, sier hun om forholdet til Johnson.

Blant annet tilbrakte Paltrow late sommerdager med eksmannen og hans nye kjæreste i Hamptons utenfor New York i fjor sommer - og paparazziene var naturligvis ikke langt unna. I intervjuet forklarer Paltrow at hun og Martin kommuniserer godt, og at de fortsatt er svært glad i hverandre.

Bodde hver for seg

I fjor ble det kjent at Gwyneth Paltrow og ektemannen Brad Falchuk valgte å bo hver for seg - selv etter at de hadde giftet seg.

Paret - som giftet seg i september 2018 - valgte å flytte sammen først sommeren 2019. Overfor magasinet forklarer hun nå valget.

- Så, sexlivet vårt er over, fleiper Paltrow, og fortsetter:

- Jeg synes det var veldig interessant hvor merkelig det var for folk. En av mine beste venner sa: «Det er drømmen min, aldri flytt sammen». Jeg tror det absolutt bidrar til å bevare mystikken, og bevare ideen om at mennesket har sitt eget liv. Så det er noe jeg vil være bevisst på når vi er sammen.

<strong>PÅ RØD LØPER:</strong> Ekteparet var på rød løper sammen i fjor. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Ekteparet var på rød løper sammen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paltrow og Falchuk møttes første gang i 2010, og møttes igjen noen år senere da Paltrow hadde en gjesterolle i serien «Gossip Girl» - hvor Falchuk var blant skribentene.

<strong>EKSEN:</strong> Gwyneth Paltrow og Chris Martin skilte lag i 2014. De har barna Moses og Apple sammen. Foto: NTB Scanpix
EKSEN: Gwyneth Paltrow og Chris Martin skilte lag i 2014. De har barna Moses og Apple sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Falchuk har to barn fra et tidligere ekteskap. Paltrow har på sin side barna Moses (13) og Apple (15) med eksmannen Chris Martin.

Med på bryllupsreisen

Gwyneth og Chris ble separert i 2014, etter drøyt ti års ekteskap.

Til tross for at det tok to år før den formelle skilsmissen var i boks, kastet ikke Gwyneth bort tiden i jakten på ny lykke. Hun begynte nemlig å date Ben Falchuk svært kort tid etter separasjonen.

Felles ansvar for gjorde at Martin har hatt mye kontakt med ekskona siden bruddet. Men det er ikke bare fordi de har barn sammen. Paret har også beholdt vennskapet, selv om de ikke fungerte helt som kjærester.

- Han er min bror, har Gwyneth fortalt flere ganger.

Vis mer

I likhet med ekskona, har Coldplay-vokalisten gått videre etter bruddet.

Siden 2017 har han vært i et hett forhold med Dakota Johnson, datteren til Hollywood-stjernene Melanie Griffith og Don Johnson.

- Vi hadde en stor familiebryllupsreise med min nye ektemann, hans barn, mine barn, min eksmann og våre viktigste venner. Det var en veldig moderne bryllupsreise, sa Gwyneth på det amerikanske TV-showet «Live with Kelly and Ryan» i januar i fjor.

LES OGSÅ: - Et dyr måtte dø for tøflene hennes

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer