VI VANT: Katie Price og ektemannen Peter André jubler idet de forlater høyesterett i London.  Foto: STELLA PICTURES
VI VANT: Katie Price og ektemannen Peter André jubler idet de forlater høyesterett i London. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Vi er gode foreldre

Jordan slo tilbake mot tabloidavis.

SEHER.NO: Den britiske glamour-modellen Katie Price (30), mest kjent som Jordan, og popstjerne-ektemannen Peter André (35) jubler etter å ha vunnet i retten over tabloidavisen News of the World.

Ekteparet saksøkte avisen etter en artikkel i februar hvor det ble trykket flere negative utsagn om deres egenskaper som foreldre etter et intervju med en tidligere barnepike av familien.

Søndagsavisen har trukket tilbake uttalelsene sine.

- Peter og jeg elsker barna våre og er villig til å gjøre alt for dem. Vi kom hit i dag for å sørge for at rettferdigheten skjedde fyldest og for å renvaske oss, sa Katie utenfor høyesterett i London torsdag.

- Nå som avisen har innrømmet at historien var falsk, bedt oss om unnskyldning og betalt oss erstatning og saksomkostninger, så regner vi med at saken er ute av verden og at vi er renvasket.

Ekteparets advokat sa i retten at paret setter sin ære i å være gode foreldre, noe som er blitt anerkjent offentlig tidligere i og med at paret har vunnet priser for beste kjendis-foreldre.

- Artikkelen beskrev ekteparet som sjokkerende og ufølsomme foreldre som satte sine egne behov foran barnas. Slike beskyldninger er svært ærekrenkende og støtende overfor dem siden de ikke hadde rot i virkeligheten, sa advokaten i retten.

Katie og Peter ønsker å dele erstatningen mellom et par veldedighetsformål og et fond for deres tre barn Harvey (6), Junior (3) og Princess Tiaamii (1).

Harvey er Katies førstefødte sønn, som hun fikk sammen med fotballspilleren Dwight Yorke i 2002. De to yngste har hun fått sammen med sin nåværende ektemann Peter André.

LES OGSÅ: Barna ødelegger sex-livet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.