- Vi er gift i hjertet

Maria Arredondo og Evy Kasseth Røsten har blitt nære venninner etter innspillingen av «Det sterkeste kjønn».

Publisert
Sist oppdatert
TØFF KAMP: Maria Arredondo, Anne Marie Ottersen, Martine Aurdal, Sandra Lyng Haugen, Brita Møystad Engseth, Solveig Gulbrandsen og Evy Kasseth Røsten utgjør jentelaget i TV 2-serien «Det sterkeste kjønn».
TØFF KAMP: Maria Arredondo, Anne Marie Ottersen, Martine Aurdal, Sandra Lyng Haugen, Brita Møystad Engseth, Solveig Gulbrandsen og Evy Kasseth Røsten utgjør jentelaget i TV 2-serien «Det sterkeste kjønn». Vis mer

SEOGHØR.NO: Artisten Maria Arredondo (28) og skuespilleren Evy Kasseth Røsten (35) er for tiden begge med i kjendiskonkurransen «Det sterkeste kjønn» på TV 2.

Til Seoghør.no avslører de to at de fikk så god kontakt under den to og en halv uke lange innspillingen på Gran Canaria, at de har blitt nære venninner etter hjemkomsten til Norge.

- Vi ble godt kjent og har egentlig vært sammen siden. Vi ble tvunget til å bli kjent ganske kjapt, og da fant heldigvis vi hverandre ganske raskt. Evy er den sterke, tøffe jenta, som vi alle ønsker å være, sier Maria.

- Dere er nesten gift dere nå?

- Ja vi er nesten det. Vi er gift i hjertet, sier de to og ler.

Evy er for tiden aktuell i rollen som Mie Andersen i TV 2-serien «Hotel Cæsar». I tillegg har hun en travel hverdag på hjemmebane sammen med skuespillerektemannen Paul Ottar Haga (48) og deres fire barn.

Saken fortsetter under bildet.

Hun legger derfor ikke skjul på at TV-innspillingen var et kjærkomment pustehull for henne.

- Det å få ha litt egentid på Gran Canaria var egentlig litt deilig. Det handler ikke om å være en dårlig mor, men at jeg har mange roller jeg skal fylle. Jeg skal fylle mammarollen, konerollen, vennerollen, men jeg skal også være Evy.

- Det å være Evy er også viktig. Det å møte folk som Maria, som bare kjenner meg som Evy uten andre referansepunkter, er deilig.

«Det sterkeste kjønn» sendes på TV 2 onsdager kl. 20.

LES OGSÅ: - Ekstra forelsket da han var borte
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer