- Vi er fremdeles sammen og har det fint

Rachel Nordtømme får stadig høre av andre at hun og Petter Northug skal ha gjort det slutt.

I RAMPELYSET: 21-åringen har den siste tiden vært på alles lepper, og onsdag stakk hun av med den gjeve prisen som årets kjendisblogger under Vixen Blog Awards. Foto: Thomas Horni / Seher.no
I RAMPELYSET: 21-åringen har den siste tiden vært på alles lepper, og onsdag stakk hun av med den gjeve prisen som årets kjendisblogger under Vixen Blog Awards. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Etter at hun ble kjæreste med hele Norges ski-ess Petter Northug Jr. (24), har Rachel Nordtømme (21) blitt et kjent ansikt. Og med livet i rampelyset har det kommet en del rykter rundt paret.

Til Seher.no innrømmer 21-åringen at hun stadig vekk får høre at det verserer rykter om at det har blitt slutt mellom henne og Northug.

- Jeg får høre det hele tiden, men jeg bryr meg ikke om ryktene. Vi er fremdeles sammen og har det fint, sier hun til Seher.no. 

Trønderjenta har selv uttalt at hun og kjæresten har veldig lite kontakt for tiden, noe som skal ha bidratt til bruddryktene.

- Vi snakker veldig lite sammen, han er i sin egen lille boble. Han konsenterer seg om VM, og jeg konsenterer meg om mine ting, sa hun nylig til «God kveld Norge».

I forrige uke avslørte Seher.no at TV 2 Sporten ønsket å ha Nordtømme som reporter under VM, men etter mye fram og tilbake ble det til slutt ikke noe av avtalen.

Torsdag ble det imidletid klart at Nordtømme likevel blir å se på TV under VM, da hun skal være «Senkvelds» egen VM-reporter. På bloggen sin har 21-åringen innrømmet at alt kaoset den siste tiden har vært slitsomt, men til Seher.no bekrefter hun at alt er fint nå.

- Det har vært litt stress med all oppmerksomheten den siste tiden, men jeg har det veldig bra nå, sier hun til Seher.no.

Onsdag stjal hun oppmerksomheten under Vixen Blog Awards, da hun dukket opp i en knallrosa kjole. Og 21-åringen legger ikke skjul på at hun liker oppmerksomheten.

- Jeg valgte kjolen fordi den er «knæsj» og skiller seg ut. Flere velger å kjøre «safe» på slike tilstelninger, men jeg liker å bli sett, sier Nordtømme til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg liker å bli sett