VENNER: Astrid Smeplass og ekskjæresten Sturla Fagerli Larsen er fremdeles gode venner etter bruddet. Foto: Stella Pictures
VENNER: Astrid Smeplass og ekskjæresten Sturla Fagerli Larsen er fremdeles gode venner etter bruddet. Foto: Stella PicturesVis mer

- Vi er fremdeles gode venner

Sannheten om «Idol»-brudddet.

SEOGHØR.NO:   Astrid Smeplass (16) ble med sin vakre stemme og flotte utseende raskt en av favorittene i «Idol».

Astrid og kjæresten Sturla Fagerli Larsen (18) visste at det ville by på problemer når Astrid måtte oppholde seg mye i Oslo, og paret valgte å gå hvert til sitt mens Astrid fremdeles deltok i konkurransen.

- Vi gled fra hverandre. og var så opptatte på hver vår kant, og vi gikk mer og mer fra å være kjærester til å bli venner. At det ble slutt var noe vi begge bestemte oss for, og selv om det skjedde mens jeg var i Idol, var det ikke noe mer dramatisk enn at vi bestemte oss for å gå egne veier, sier Smeplass til VG.

Noe nytt forhold har hun ikke tid til å tenke på enda ettersom sommeren er fullbooket med med låtskriving og spillejobber. Alikevel roser hun sin tidligere kjæreste.

- Vi er veldig gode venner i dag. Sturla er en av mine beste venner og jeg er utrolig takknemlig for alle de gode rådene og tipsene han har delt med meg under min tid i Idol, forteller den unge artisten til VG.

Den unger artisten er for tiden aktuell med sommershowet VG-lista og har signert platekontrakt med  Playroom - plateselskapet til tidligere «Idol»-dommer Jan Fredrik Karlsen.

LES OGSÅ:   - En ville kjøpe brukt undertøy av meg