- Vi er fortsatt venner

Cæsar-stjerne var kjæreste med Hollywood-stjerne.

MER CÆSAR: Sofie Cappelen (til venstre) er fra april av igjen en del av "Hotel Cæsar-familien". Foto: TV 2
MER CÆSAR: Sofie Cappelen (til venstre) er fra april av igjen en del av "Hotel Cæsar-familien". Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Victoria Lunde, datteren til Juni Anker-Hansen i "Hotel Cæsar", bestemte seg for å reise til Sverige, var det ikke for å hvile ut etter å ha blitt holdt fanget i en kjeller. Det var heller skuespilleren bak rollefiguren, Sofie Cappelen (27), som dro til Israel for å møte en kjæreste hun møtte på backpacking i Asia. I april sjekker hun igjen inn i TV 2-serien.

Til Dagbladet FREDAG avslører Sofie at hun fortsatt har kontakt med sin tidligere kjæreste, Hollywood-stjernen Matt Dillon, som hun møtte på settet til filmen "Factotum" i Minnesota.

- Jeg jobbet på et filmsett, og fikk noen gode venner der. Så dro vi til New York, forteller Cappelen, som innrømmer at Dillon var med til New York - og at de en liten periode kalte seg et par.

- Eeeh... Ja, vi datet litt, og vi har fortsatt kontakt og er venner. I går sa Anette Hoff at jeg måtte huske at jeg kunne si "nå har jeg ikke mer å si om det". Jeg tror jeg benytter meg av det nå, sier Sofie Cappelen til magasinet.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:  Fant tonen på Cæsar-settet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer