IKKE BRUDD: Hugh Hefner er i aller høyeste grad sammen med sine tre Playboybunnies. F.v: Holly Madison, Bridgette Marquardt og Kendra Wilkinson. Foto: All Over Press
IKKE BRUDD: Hugh Hefner er i aller høyeste grad sammen med sine tre Playboybunnies. F.v: Holly Madison, Bridgette Marquardt og Kendra Wilkinson. Foto: All Over PressVis mer

- Vi er fortsatt sammen

Men forholdene er i utvikling, sier Playboy-kongen Hugh Hefner.

SEHER.NO:  Ryktene om at det skal være slutt mellom Hugh Hefner og hans tre Playboy-bunnies, er betraktelig overdrevet, ifølge E!Online.

Playboykongen fortalte nylig til magasinet at han i aller høyeste grad fortsatt dater Holly Madison (28), Kendra Wilkinson (22) og Bridgette Marquardt (33).

- Sannheten er at jeg og jentene fortsatt er sammen, sier Hefner.

Han avkreftet raskt ryktene om at Madison, som er hans jente nummer én, angivelig har en romanse med Mindfreak-illusjonisten Criss Angel.

- Holly og jeg deler seng hver natt, legger "Hef" til.

Men på spørsmålet om forholdene er i utvikling, kan Hugh svare bekreftende.

- Jeg er sikker på at det blir noen forandringer i forholdene etterhvert. Jeg tror at i fremtiden vil jentene møte andre menn og flytte ut av villaen. Og når det skjer vil ikke det bli holdt hemmelig, svarer han åpenhjertig.

Hefner synes allikevel ikke det er overraskende at de falske ryktene har begynt å svirre, siden jentene har blitt store stjerner gjennom fem sesonger av suksesserien "Girls Next Door".

Har du et kjendistips? Tips oss her!   

LES OGSÅ: Har hun dumpet Playboy-kongen?