STYGGE RYKTER: Petter Pilgaard og Mari Haugersveen har den siste tiden blitt offer for mange rykter. Foto: Sølve Hindhamar / Seher.no
STYGGE RYKTER: Petter Pilgaard og Mari Haugersveen har den siste tiden blitt offer for mange rykter. Foto: Sølve Hindhamar / Seher.noVis mer

- Vi er fortsatt like forelsket

Nå går "Paradise Hotel"-deltageren og kjæresten ut mot ryktene.

SEHER.NO: Årets "Paradise Hotel"-vinner, Petter Pilgaard (29) fant i sommer kjærligheten med vakre Mari Haugersveen (27), og paret fortalte i september til Seher.no at de har det veldig bra sammen.

Den siste tiden har de to imidlertid vært omsvermet av bruddrykter, men det bryr de seg lite om, forteller Pilgaard til Se og Hør.

- Slike rykter vil alltid oppstå, men det bryr vi oss ikke om. Det viktigste er at Mari og jeg vet hvor vi har hverandre. Vi er fortsatt like forelsket, forteller Pilgaard til Se og Hør.

Paret har kjent hverandre lenge og har mange felles venner, i tillegg til at de begge var med på innspillingen av TV3s skandaleombruste realityserie i Mexico i januar.

Mens Petter var en av deltakerne, og til slutt delte førstepremien på 300 000 kroner sammen med Benedicte Valen, jobbet Mari som stylist for programleder Triana Iglesias.

Petter Pilgaard har tidligere jobbet som finansrådgiver, men skal snart begynne i ny jobb som programleder for morgenshowet på radiokanalen NRJ i Oslo, skriver Se og Hør.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Hus og hund er langt unna