- Vi er fortsatt gift

Stjerneparet Will Smith og Jada Pinkett Smith avviser skilsmisseryktene.

FORTSATT LYKKELIGE: Will Smith og Jada Pinkett Smith hevder de fortsatt er lykkelig gift. Her viser de sin forelskelse, da de besøkte TV-programmet til Fredrik Skavlan i forbindelse med fjorårets Nobelkonsert. Foto: Stella Pictures
FORTSATT LYKKELIGE: Will Smith og Jada Pinkett Smith hevder de fortsatt er lykkelig gift. Her viser de sin forelskelse, da de besøkte TV-programmet til Fredrik Skavlan i forbindelse med fjorårets Nobelkonsert. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Påstandene om at filmstjernene Will Smith (42) og Jada Pinkett Smith (39) planlegger å skille seg gikk i går verden rundt etter at det amerikanske ukebladet InTouch Weekly og nettstedet i går skrev om dem for første gang.

Men nå avviser paret at det går mot noe brudd og at de fortsatt er lykkelige sammen.

- Vi vil helst ikke kommentere slike historier om oss, men de ryktene som har svirret om oss tirsdag, er falske. Vi er fortsatt sammen og godt gift, sa paret i en felles pressemelding i går, ifølge People.

De to skuespillerene har sønnen Jaden og datteren Willow sammen, i tillegg har Will Smith sønnen Trey fra et tidligere forhold.

Sistnevnte avviste tirsdag også skilsmisse-spekulasjonene på sin Twitter-side.

«De har ikke gått fra hverandre! Dette er falsk informasjon, skrev han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer