LYKKE: Ne-Yo og Crystal Renay avslørte både forlovelse og babynyhet på Instagram.  Foto: Instagram
LYKKE: Ne-Yo og Crystal Renay avslørte både forlovelse og babynyhet på Instagram. Foto: InstagramVis mer

-Vi er forlovet og venter barn

Dobbel lykke for R'n'B-stjernen Ne-Yo.

SEOGHØR.NO: R'n'B-sangeren Ne-Yo (35) er kjent for låter som «So Sick» og «Because of You» - signert de norske stjerneprodusentgutta i Stargate.

Mandag kom nyheten om at han er forlovet med kjæresten Crystal Renay, og at han skal bli pappa.

- Må få klarhet i noe. Crystal og jeg er forlovet og skal gifte oss neste år. Og ja, vi venter barn, twitret han etter at flere medier skrev at paret allerede var gift.

35-åringen la også ut et bilde av sin kjære, som holder et utprintet Instagram-bilde i hånden. Bildet viser Ne-Yo som holder på magen til sin kjære.

- Overraskelse, skrev han og la ut også dette på twitter.

Surprise!!!!!!!!!!!

Et bilde publisert av NE-YO (@neyo)

«Miss Independent»-sangeren har allerede to barn fra før med eks-forloveden Moynetta Shaw.

Men det er ikke bare familieverdier som gjelder for artisten. Han er nemlig kjent for å leve et svært så heftig partyliv.

Brukte 30.000 på strippeklubb

For tre år siden tok stjernen et avbrekk fra jobb og hverdagsliv og dro sammen med flere venner på strippeklubben Magic City i Atlanta.

Her skal han ha kost seg i selskapet til flere vakre og svært lettkledde kvinner. Ne-Yo var forberedt og hadde vekslet pengene sine i 1-dollar-sedler som han festet i strippernes undertøy.

Selv om han ikke skal ha drukket alkohol var det tydelig at «So Sick» - stjernen koste seg, og den ville kvelden skal, ifølge TMZ, ha kostet sangeren rundt 30.000 kroner.

 

LES OGSÅ: Slapp jubelen løs på fødestua