- Vi er for unge til å få barn

Men det unge «Hotel Cæsar»-paret legger ikke skjul på at de er svært forelsket.

VIL REISE BORT: - Vi har faktisk snakket litt om å dra på backpackertur når muligheten byr seg. Reise i et halvt år, se mer av verden, og bare være oss to, sier det forelskede skuespillerparet Marita Traaen og Steinar Johansen. Foto: Stella Pictures
VIL REISE BORT: - Vi har faktisk snakket litt om å dra på backpackertur når muligheten byr seg. Reise i et halvt år, se mer av verden, og bare være oss to, sier det forelskede skuespillerparet Marita Traaen og Steinar Johansen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespillerne Steinar Johansen (22) og Marita Traaen (18) avslørte tidligere i vinter at de har funnet lykken på settet i «Hotel Cæsar» - akkurat som på TV-skjermen. I mai ble det kjent at paret har tatt forholdet et steg videre og flyttet sammen i en leilighet ved Grünerløkka i Oslo. Men barn, det har ikke de to lyst på helt ennå.

- Nei, det tror jeg vi venter med. Vi er så unge, og har hele livet foran oss. Det er så utrolig mye vi ønsker å realisere før den tid, forteller Marita og Steinar til Her og Nå.

Før de setter barn til verden har det unge skuespillerparet nemlig et ønske om å reise litt rundt i verden.

- Vi har faktisk snakket litt om å dra på backpackertur når muligheten byr seg. Reise i et halvt år, se mer av verden, og bare være oss to, sier Marita Traaen og Steinar Johansen, som sier at de har det veldig bra sammen.

- Steinar har så mange gode kvaliteter som jeg setter utrolig stor pris på, og han overrasker meg stadig, skryter Marita til Her og Nå.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Flyttet sammen med kjæresten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer