FRUSTRERT: Mila Kunis vil ikke ha noe av at menn sier «vi» er gravide. Foto: Stella Pictures
FRUSTRERT: Mila Kunis vil ikke ha noe av at menn sier «vi» er gravide. Foto: Stella PicturesVis mer

- «Vi» er for søren ikke gravide

Mila Kunis overrasket publikum og TV-seere på direkten.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Mila Kunis (30) og forloveden Ashton Kutcher venter barn sammen, og kan knapt vente med å ta imot den lille.

Graviditetsryktene begynte å svirre i februar, da Milas kropp plutselig begynte å forandre seg litt på alle stedene som tilsier at gravid-hormonene jobber knallhardt.

Nyheten ble offentliggjort på talkshowet til Ellen Degeneres, og nå har skuespilleren benyttet nok et talkshow til å sette skapet på plass.

Da hun nylig gjestet «Jimmy Kimmel Live», ga hun klar beskjed til alle vordende fedre at de måtte slutte å si at «de» var gravide. Det meldte først magasine People.

KLAR BESKJED: Skuespilleren Mila Kunis, hadde mye på hjertet, under Jimmy Kimmel show.  Foto: Stella Pictures
KLAR BESKJED: Skuespilleren Mila Kunis, hadde mye på hjertet, under Jimmy Kimmel show. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hei, jeg er Mila Kunis, og jeg har en veldig spesiell beskjed til alle som skal bli fedre. Slutt å si at «vi er gravide». Dere er ikke gravide!

- Må du skvise en vannmelon ut av deg? Nei! Gråter du i bilen din til kjærlighetssanger? Nei! Når du våkner om morgenen og spyr, er det fordi du gir næring til et menneske inni deg? Nei! Det er fordi du drakk for mange shots i går. Vet du hvor mange shots vi gravide kvinner har drukket? Ingen!

Med en dramatisk fremføring, et frustrert utrykk i ansiktet og trist musikk i bakgrunnen, kom etter hvert en flokk av gravide kvinner ut på scenen.

- Vi kan ikke gjøre noenting! Fordi vi bærer deres lille kjærlighetsklump inni oss. Alt dere gjorde var å rulle over på andre siden av sengen og sovne. Dere er ikke gravide; Vi er, sa Mila.

Etter den dramatiske fremføringen satte hun seg i stolen hos Kimmel igjen, og spiste is.
 

SPISER IS: Etter fremførelsen var over, satt hun seg rett og slett ned og spiste is, hos Jimme Kimmel.  Foto: Stella Pictures
SPISER IS: Etter fremførelsen var over, satt hun seg rett og slett ned og spiste is, hos Jimme Kimmel. Foto: Stella Pictures Vis mer

Under intervjuet med Ellen DeGeneres i mars nektet Mila å røpe terminen, annet enn at «jeg lover at det er i år». Hun ville heller ikke si om de venter en gutt eller jente. Hun innrømmer imidlertid at hun spiser store mengder surkål under graviditeten.

Mila og Ashton kjøpte nylig en ny villa til 60 millioner kroner i Los Angeles, så paret har nok av plass når den lille melder sin ankomst.

Den vordende moren har uttalt til TMZ at hun liker forandringene kroppen går gjennom og at hun stortrives med å være gravid.

- Puppene mine er fantastiske. De har tredoblet seg i størrelse. Tidligere brukte jeg 34A, og nå bruker jeg 36C. Jeg er super fornøyd og sier til alle jeg kjenner at de må ta på dem.

FORLOVET: Mila Kunis og Ashton Kutcher venter barn sammen.  Foto: Stella Pictures
FORLOVET: Mila Kunis og Ashton Kutcher venter barn sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Mila åpnet seg også om hvordan hun plutselig ble forelsket i Ashton etter å ha vært nære venner i mange år først.

- En dag forandret bare alt seg. Plutselig var det ikke det samme mellom oss lenger, og jeg er veldig stolt av meg selv som innså det.

- Den beste dagen i livet mitt så langt var da han fridde. Jeg gråt. Dette forholdet er veldig annerledes enn alle andre jeg har vært i før, uten å si noe negativt om mine tidligere forhold.

Fra 2002 til 2011 var Kunis kjæreste med «Alene hjemme»-stjernen Macaulay Culkin (33).

Les også: - Jeg gråt av glede da han fridde