Nick og Aaron Carter:

- Vi er ferdige

Nick Carter beskylder lillebroren for å ha truet med å drepe den gravide kona hans.

BESØKSFORBUD:«Backstreet Boys»-stjernen Nick Carter avslørte natt til onsdag at han og søsteren Angel Carter har besluttet å søke om besøksforbud for broren Aaron Carter. Det falt ikke i god jord hos sistnevnte, som fyrte løs på Twitter med en rekke innlegg som omhandlet storebroren. Her er brødrene avbildet i 2004. Foto: NTB Scanpix
BESØKSFORBUD:«Backstreet Boys»-stjernen Nick Carter avslørte natt til onsdag at han og søsteren Angel Carter har besluttet å søke om besøksforbud for broren Aaron Carter. Det falt ikke i god jord hos sistnevnte, som fyrte løs på Twitter med en rekke innlegg som omhandlet storebroren. Her er brødrene avbildet i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mye tyder på at forholdet mellom «Backstreet Boys»-stjernen Nick Carter (39) og lillebroren Aaron Carter (31) er noe turbulent i disse dager.

I et innlegg på Twitter natt til onsdag, avslører nemlig Nick at han og søsteren Angel Carter (31) har gått sammen for å få et besøksforbud for broren, Aaron. Bakgrunnen for besøksforbudet skal ifølge Nick handle om den truende oppførselen til broren.

- I lys av Aarons stadig mer alarmerende oppførsel, og hans nylige tilståelse om at han har tanker og intensjoner om å drepe min gravide kone og ufødte barn, hadde vi ikke noe annet valg enn å gjennomføre alle mulige tiltak for å beskytte oss selv og vår familie, skriver Nick i Twitter-innlegget.

TURBULENT: Etter at Nick Carter gikk ut og fortalte at han hadde søkt om besøksforbud for broren Aaron grunnet hans truende oppførsel, tok det ikke lang tid før sistnevnte fyrte løs tilbake mot broren på Twitter. Her er de to brødrene avbildet i 2000. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT: Etter at Nick Carter gikk ut og fortalte at han hadde søkt om besøksforbud for broren Aaron grunnet hans truende oppførsel, tok det ikke lang tid før sistnevnte fyrte løs tilbake mot broren på Twitter. Her er de to brødrene avbildet i 2000. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Raste mot brorens uttalelser

Videre skriver «Backstreet Boys»-stjernen at han og søsteren elsker Aaron, og at de håper at han får den behandlingen han trenger før han skader seg selv eller noen andre rundt seg.

Det tok imidlertid ikke lang tid før Aaron kommenterte brorens uttalelser med et eget Twitter-innlegg.

- Broren min tok akkurat ut et besøksforbud mot meg, og jeg ble akkurat stevnet, lol, skriver han i innlegget, før han følger opp med enda et innlegg rettet mot Nick:

- Ha et fint liv. Vi er ferdige, Nick, fortsetter Aaron.

Det stoppet imidlertid ikke der. Aaron benyttet også anledningen til å svare på brorens beskyldninger i enda et innlegg på Twitter.

- Jeg er forbauset over anklagene mot meg. Jeg ønsker ikke å skade noen, spesielt ikke familien min, skriver han, og legger til:

- Alt jeg ber om er at familien min skal la meg være i fred. Dette er blod. Ikke kjærlighet. Jeg vil aldri være rundt deg. Jeg er den som sa at jeg er ferdig, men så sender du meg dette?! skrev Aaron, og fortsatte med å true broren med at han har nok penger til å levere inn en trakasseringssak mot ham.

Hever han ble mobbet av broren

Aaron delte også en video på Twitter av seg selv og Nick fra tv-programmet «House of Carters» fra 2006, hvor han mente at sistnevnte har mobbet ham hele livet sitt.

- LA MEG VÆRE I FRED. FOR RESTEN AV MITT LIV. JEG BER DEG. VÆR SÅ SNILL. Jeg har ikke sett dere, og Nick, du mobbet meg hele livet mitt og torturerte meg som barn. Og alle vet det. Det har vært offentlig, og nå er du redd for sannheten, skrev Aaron i innlegget.

FYRER LØS: Aaron Carter så seg nødt til å svare på storebrorens beskyldninger om hans truende oppførsel. Her er Aaron og Nick avbildet i 2005. Foto: NTB Scanpix
FYRER LØS: Aaron Carter så seg nødt til å svare på storebrorens beskyldninger om hans truende oppførsel. Her er Aaron og Nick avbildet i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge TMZ er besøksforbudet for Aaron midlertidig, og går ut på at han må holde seg minst 30 meter unna Nick, hans kone, barna deres, andre familiemedlemmer og huset til broren i Las Vegas.

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

Hevder episoden ble redigert

Den 31 år gamle sangeren avslørte nylig ifølge US Weekly at han har blitt diagnostisert med bipolar lidelse i tillegg til andre psykiske lidelser. Det gjorde han i en episode av «The Doctors».

- Den offisielle diagnosen er at jeg lider av flere personlighetsforstyrrelser, schizofreni, akutt angst og manisk depresjon, uttalte Aaron under tv-programmet, og ramset opp en rekke medisiner som han har fått foreskrevet.

Etter at videoklippet kom ut fra ovennevnte episode, fortalte Aaron til TMZ at han er mentalt stabil, og benektet for at han hadde noen mentale helseproblemer. Videre hevdet 31-åringen at episoden hadde blitt redigert slik at det så ut til at han var diagnostisert med flere psykiske lidelser.

Ifølge US Weekly skal produsentene bak tv-programmet «The Doctors» ha fortalt til TMZ at episoden ikke ble redigert slik Aaron hevdet.

LES OGSÅ: Sam Smiths avsløring vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer