- Vi er fast bestemt på å bli boende her

John Arne Riise og kona Louise Angelica vil ikke flytte tilbake til Oslo selv om Riise er ferdig i Aalesund FK.

BLIR I ÅLESUND: Mandag ble det kjent at John ARne Riise slutter i Aalesunds fotballklubb med umiddelbar virkning. Samme dag fortalte Riise at han og kona Louise Angelica har planer om å bli boende i Ålesund.  Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BLIR I ÅLESUND: Mandag ble det kjent at John ARne Riise slutter i Aalesunds fotballklubb med umiddelbar virkning. Samme dag fortalte Riise at han og kona Louise Angelica har planer om å bli boende i Ålesund. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag formiddag ble det kjent at John Arne Riise (35) gir opp fotballkarrieren med umiddelbar virkning.

- Det skjer nå, i dag, midt i sesongen. Det blir ikke flere kamper eller treninger for meg, skrev John Arne i et ferskt blogginnlegg mandag.

Klokken 12 mandag formiddag kalte han inn til pressekonferanse sammen med Henrik Hoff, administrerende direktør i Aalesunds fotballklubb.

Der fortalte Hoff at Riise har slitt med motivasjonen foran den forestående sesongen, og at klubben har akseptert 35-åringens ønske om å terminere kontrakten med klubben. Under pressekonferansen la ikke Riise skjul på at avgjørelsen har vært vanskelig å ta:

- Det er fryktelig tungt i dag. Jeg snakket ikke til kona på syv timer i bilen opp fra Oslo i natt, så det sier noe om at jeg hadde litt å tenke på, sa John Arne Riise til pressen.

Saken fortsetter under bildet.

GIFTET SEG: John Arne Riise giftet seg med kona Louise Angelica i 2014. Foto: Betsson
GIFTET SEG: John Arne Riise giftet seg med kona Louise Angelica i 2014. Foto: Betsson Vis mer

Vil kjøpe hus i Ålesund

Det er bare et par måneder siden John Arne og kona, Louise Angelica Riise (25), flyttet til Ålesund fra Oslo i anledning Riises overgang til Aalesund FK. På pressekonferansen sa Riise at ekteparet ikke har planer om å flytte tilbake til hovedstaden.

- Vi er fast bestemt på å bli boende her og nyte denne flotte byen. Vi har leilighet her nå, men har planer om å kjøpe hus, uttalte John Arne Riise.

Fotballstjernen røpet videre at Louise Angelica allerede har begynt å få fotfeste i Ålesund. Ifølge ektemannen har hun slått seg sammen med svigerinnen hans, Lena Jenssen, som er gift med John Arnes yngre bror Bjørn Helge Riise (32).

- Kona og svigerinnen min skal åpne showroom sammen i Ålesund, Savai design, sa Riise til pressen.

Se John Arne og kona snakke med Seoghør.no om barn på «Bloggerne»-lansering:

Vil sitte sammen med kona på tribunen

Ekteparet – som giftet seg under en storslått seremoni og fest i mai 2014 – blir altså boende i Ålesund selv om John Arne ikke lenger skal spille for klubben.

bloggen sin skriver han at han ser frem til å heller følge kamper fra tribunen sammen med Louise Angelica:

- Det Louise synes var mest trist er at hun ikke lenger får sittet på tribunen og sett meg spille. For det har hun hatt mye glede av. Men fordelen er at hun får meg enda nærmere da. Fra nå sitter jeg ved siden av henne, og så får vi heller synge Aafk-sangen sammen, skriver John Arne i blogginnlegget.

VIL SE FOTBALL MED KONA: John Arne Riise sier han heretter vil se fotball på tribunen sammen med kona Louise Angelica. Her er de sammen på Costume Awards i januar. Foto: Andreas Fadum
VIL SE FOTBALL MED KONA: John Arne Riise sier han heretter vil se fotball på tribunen sammen med kona Louise Angelica. Her er de sammen på Costume Awards i januar. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Hun er så forståelsesfull

Under pressekonferansen skrøt John Arne også av støtten kona har gitt ham den siste tiden.

- Det har vært lett å snakke med kona mi, hun er så forståelsesfull. Men det var en veldig tøff samtale å ta med lillebroren min, innrømmet den avtroppende fotballspilleren foran det oppmøtte pressekorpset.

Bjørn Helge Riise returnerte seg til Aalesund FK i 2015, og tidligere i år ble han utnevnt til klubbens kaptein.

I mandagens blogginnlegg, der han først annonserte at han legger opp, understreket John Arne Riise også hvor viktig støtten fra kona er for ham:

«Kona mi, Louise, støtter meg alltid. Hun er en god partner og medspiller. Hun var aldri i tvil om at det var riktig å flytte til Ålesund og vi har hatt det helt fantastisk her siden vi kom. Vi var jo litt spent på hvordan min retur hit til byen ville bli tatt i mot, men glem det. Alt har vært som en drøm. Vi har jo bodd litt forskjellige steder de siste årene, men nå er vi hjemme» skrev han i innlegget.

LES OGSÅ: John Arne Riise avbryter karrieren

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer