- Vi er et par som alle andre

Vadim Demidov og Christina Vukicevic bryr seg ikke om hverandres kjendisstatus.

TENKER IKKE PÅ KJENDISSTAUSEN:  Jeg tror ikke folk synes det er så interessant hva vi driver med privat. Vi er et par som alle andre, sier Vadim Demidov til Dagbladet om forholdet til friidrettsstjernen Christina Vukicevic. Foto: SCANPIX
TENKER IKKE PÅ KJENDISSTAUSEN: Jeg tror ikke folk synes det er så interessant hva vi driver med privat. Vi er et par som alle andre, sier Vadim Demidov til Dagbladet om forholdet til friidrettsstjernen Christina Vukicevic. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske landslagsspilleren i fotball Vadim Demidov (25) og friidrettsstjernen Christina Vukicevic (25) har blitt et av landets mest kjente idrettspar, etter at det i juli ble kjent at de to har forlovet seg.

Til Dagbladet sier Demidov - som til daglig spiller for den tyske klubben Eintracht Frankfurt - at de to imidlertid ikke tenker på seg selv som et kjendispar.

- Jeg tenker ikke over det. Hun har ferie, og vi har hatt det rolig i Frankfurt. Jeg tror ikke folk synes det er så interessant hva vi driver med privat. Vi er et par som alle andre.

- Hun styrer med sitt og jeg med mitt. Men vi er der for hverandre uansett, og gjør det som er optimalt for oss.

Demidov har tidligere vært sammen med TV 2-programledere Katarina Flatland, mens Vukicevic tidligere har vært i forhold med spydkasteren Andreas Thorkildsen.

Paret har vært sammen siden høsten 2011.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Christina sa ja til Vadim

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer