<strong>FANT TONEN:</strong> Annsofi og Eivind fra fjorårets sesong av «X Factor» har blitt kjærester. Foto: Stella Pictures
FANT TONEN: Annsofi og Eivind fra fjorårets sesong av «X Factor» har blitt kjærester. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Vi er endelig kjærester

«X Factor»-kollegene har funnet tonen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Annsofi Pettersen (16) har fått mange fans etter sine sterke sangprestasjoner på scenen i TV 2-programmet «X Factor» i høst. Men «X Factor»-kollega Eivind Nyberg Sagli (20) falt ikke bare for sangstemmen til 16-åringen. De to fant fort tonen, og Eivind bekrefter til Seher.no at de endelig kaller hverandre for kjærester.

- Vi er endelig kjærester, bekrefter han til Seher.no.

Eivind fyller 20 år på tirsdag, og til Seher.no forteller han at Annsofi hadde lovet han at de to skulle kalle seg et par som en slags bursdagsgave.

- Vi ble sammen her om dagen. Hun fleipet litt om at jeg skulle få bli sammen med henne i bursdagsgave. Så lo vi litt. Men vi har jo rukket og kjenne hverandre skikkelig før vi ble kjærester, for det er viktig! sier 20-årigen.

Da de møttes i høst var imidlertid Annsofi sammen med Christian Hegdahl, som hun møtte da hun sto i kø til sin første TV-audition.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Janteloven gjelder fortsatt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer