- Vi er enda mer radarpar enn før

Jenny Skavlan og Fingern trives som ektepar.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag kveld inviterte gutta bak suksessmerket Moods of Norway til festivitas i deres pop up showroom på Vika i Oslo, i forbindelse med vår- og sommerkolleksjonen 2015.

Eventet hadde fått navnet «Festivals & Fjords SS15».

Kjendiser og bransjefolk var selvfølgelig på plass, og blant kjentfolket var det nygifte paret Jenny Skavlan og Thomas «Fingern Gullestad», «Skal vi danse»-proff Egor Filipenko og kona Benedicthe Bjerke, treningsguru Kari Jaquesson og sønnen Ousman og alpinist Aksel Lund Svindal.

HOPPENDE GLADE: Moods of Norway-gründerne Simen Staalnacke og Peder Børresen hadde invitert til festligheter, i anledning promotering av vår- og sommerkolleksjonen 2015. Foto: Espen Solli / Se og Hør
HOPPENDE GLADE: Moods of Norway-gründerne Simen Staalnacke og Peder Børresen hadde invitert til festligheter, i anledning promotering av vår- og sommerkolleksjonen 2015. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

Jenny og Fingern giftet seg i april, og etter det stjernespekkede kjendisbryllupet har tiden gått i ett. Hun har blant annet vært smykkemodell, lansert egen bikinikolleksjon og spilt i bilfilmen «Børning».

Til Seoghør.no forteller hun at hun og ektemannen har kost seg med lang og deilig sommerferie:

- Vi har hatt en helt nydelig sommer. Jeg kan ikke huske at jeg har hatt så mye fri. Jeg har vært på ferie i St.Tropez med 16 venner, hvor vi har leid hus, vært på Roskilde og kost oss i sommerhuset til familien. Men nå hadde jeg ikke klart mer ferie! Nå er jeg klar for å jobbe.

28-åringen forteller videre at hun snart lanserer nett-TV på sin egen hjemmeside Jennyskavlan.com.

- Det skal handle om klær og møte mellom folk, forklarte hun til Seoghør.no.

Skavlan, som stilte i en kjole fra Hennes & Mauritz, avslører også at hun trives i konerollen:

- Det er kjempehyggelig! Vi har det veldig bra sammen. Dette er jo den første sommeren vår som gift, og vi har funnet ut av at vi er enda mer radarpar enn før. Det er hyggelig å kunne kalle han mannen min.

LES OGSÅ: «How I Met Your Mother»-stjernen sverger til norsk design

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer