SAMMEN IGJEN: For under to uker siden hevdet Paul Anka at det ikke var noen vei tilbake for ekteparet, men nå skal de være sammen igjen. Foto: All Over Press
SAMMEN IGJEN: For under to uker siden hevdet Paul Anka at det ikke var noen vei tilbake for ekteparet, men nå skal de være sammen igjen. Foto: All Over PressVis mer

- Vi er elsker hverander og er sammen

Anna Anka benekter at ekteskapet er på gyngende grunn...

SEHER.NO: For omlag to uker siden ble det kjent at smørsangeren Paul Anka (68) hadde søkt om skilsmisse fra sin svenske kone Anna Anka (38).

Paul Anka sa da til kjendisnettstedet TMZ at paret skal ha hatt problemer i flere måneder, og at han derfor har bodd på hotell.

- Det er ingen vei tilbake, uttalte Paul Anka til den svenske avisen Expressen.

Nå kan det imidlertid virke som om Hollywoodparet har funnet tilbake til hverandre igjen.

- Vi elsker hverandre og er sammen, sier Anna Anka nå til Aftonbladet.

Etter en høylytt krangel i parets millionvilla i Lake Sherwood, rykket politiet ut for mindre enn to uker siden. Til politiet skal Anna Anka ha sagt at ektemannen hadde truet henne med pistol, noe han senere har gått ut og benektet. Dagen etter leverte Paul Anka inn skilsmissesøknaden til domstolen i California.

Nå hevder Anna at skilsmissepapirene ikke betyr noe.

- Papirer betyr ingenting. Paul og jeg har samme forholdet som vi har hatt før. Det kommer ikke til å forandre noe, med papir eller uten papir. Vi er en familie og vi har barn og det er ikke noe man bare kaster bort.

Blondinen benekter også at hun har planer å flytte hjem til Sverige.

- Nei, haha, absolutt ikke. Jeg bor fremdeles i huset, jeg har ikke blitt kastet ut. Noen sa at jeg ikke fikk hete Anna Anka. Det er så patetisk og merkelig, for det navnet kan ingen ta fra meg. Jeg har "trademarked" mitt eget navn. Hvem skal ta det i fra meg? sier hun til Aftonbladet.

Anna og Paul giftet seg i 2008, og sammen har paret sønnen Ethan (3), i tillegg til Annas datter Elli (6).

Vibelønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: - Gifter meg ikke uten et par mill i garanti