NØYE: Angelina Jolie og Brad Pitt er nøye på hvordan de oppdrar barna. Sammen har de Maddox (13), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (8), og tvillingene Vivienne (5) og Knox (5). Foto: Splash News/ All Over Press
NØYE: Angelina Jolie og Brad Pitt er nøye på hvordan de oppdrar barna. Sammen har de Maddox (13), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (8), og tvillingene Vivienne (5) og Knox (5). Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

- Vi er ekstra nøye på hvordan vi er rundt barna

Brad Pitt og Angelina Jolie prøver å være gode rollemodeller for sine seks barn.

SEOGHØR.NO: Forholdet mellom superstjernene Angelina Jolie (39) og Brad Pitt (50) blir bare sterkere og sterkere. Det forteller Jolie til bladet HELLO!.

FÅR SKRYT: Jolie skryter av hvordan Brad er som familiefar. Foto: Stella Pictures
FÅR SKRYT: Jolie skryter av hvordan Brad er som familiefar. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Vi har vokst som par. Et forhold er én ting når man blir sammen og det er spennende. Men nå som vi har vært sammen i mange år, og har barna, blir det en helt annen kjærlighet, sier hun ifølge nettstedet Female First.

Pitt og Jolie møtte hverandre på settet til filmen «Mr and Mrs Smith» i 2005, mens Pitt fortsatt var gift med Jennifer Aniston.

Jolie skryter av forloveden.

- Det handler ikke om å kun være elskere, partnere og venner. Det handler om å være en familiemann. Og akkurat det elsker jeg ham for, og jeg føler meg veldig heldig. Moren min var singel, og hun slet med å ha kontroll.

Superparet har seks barn sammen, Maddox (13), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (8), og tvillingene Vivienne (5) og Knox (5).

- En av tingene vi er veldig nøye på, er hvordan vi oppfører oss rundt barna. Vi ønsker å være et godt eksempel på hvordan man skal behandle det motsatte kjønn, forteller Jolie.

Jolie avslørte nylig at hun og Brad flere ganger skrev kjærlighetsbrev til hverandre, mens de jobbet på motsatt side av verden.

- Han støttet meg fra andre siden av verden. Det var veldig romantisk. Vi skrev håndskrevne brev til hverandre, og det bandt oss sammen. Vi tenkte samtidig på de mange som opp gjennom årenes løp har vært skilt fra hverandre for flere måneder og år av gangen, sa hun til TV Week Magazine.

LES OGSÅ: Slik bevarte de romantikken i forholdet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.